unseltll Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Şubat 2023 214 92 18 30 8 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #1 Merhaba kızlar. Hamilelik ve Regl belirti farkları nelerdir? Tecrübeli hanımlar yorumlarınizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba kızlar. Hamilelik ve Regl belirti farkları nelerdir? Tecrübeli hanımlar yorumlarınizi paylaşırsanız sevinirim
Arya_0101 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 242 74 28 8 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #2 ktmr66 .!.: Merhaba kızlar. Hamilelik ve Regl belirti farkları nelerdir? Tecrübeli hanımlar yorumlarınizi paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Canım kişiden kişiye değişir aslında ama coğu belirtiler aynı kasık ağrısı brl ağrısı göğüs hassasiyeti gibi gibi benim öyleydi
ktmr66 .!.: Merhaba kızlar. Hamilelik ve Regl belirti farkları nelerdir? Tecrübeli hanımlar yorumlarınizi paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Canım kişiden kişiye değişir aslında ama coğu belirtiler aynı kasık ağrısı brl ağrısı göğüs hassasiyeti gibi gibi benim öyleydi
unseltll Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Şubat 2023 214 92 18 30 8 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #3 Arya_0101 .!.: Canım kişiden kişiye değişir aslında ama coğu belirtiler aynı kasık ağrısı brl ağrısı göğüs hassasiyeti gibi gibi benim öyleydi Genişletmek için tıkla... Benim adetime 5 gün var. Adet olacakmışim gibi kasıklarımda ağrı var. Yani ayırt edemiyorum. Bir de yüzümde sivilce çıktı. Regl sivilcesi diyerek çok üzüldüm. Hamilelikte de sivilce çıkabiliyor mu? Olmuş muydu sizde?
Arya_0101 .!.: Canım kişiden kişiye değişir aslında ama coğu belirtiler aynı kasık ağrısı brl ağrısı göğüs hassasiyeti gibi gibi benim öyleydi Genişletmek için tıkla... Benim adetime 5 gün var. Adet olacakmışim gibi kasıklarımda ağrı var. Yani ayırt edemiyorum. Bir de yüzümde sivilce çıktı. Regl sivilcesi diyerek çok üzüldüm. Hamilelikte de sivilce çıkabiliyor mu? Olmuş muydu sizde?
B Ben tek Siz hepiniz Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 145 19 13 28 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #4 ktmr66 .!.: Merhaba kızlar. Hamilelik ve Regl belirti farkları nelerdir? Tecrübeli hanımlar yorumlarınizi paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Bendeki belirtiler tamamen aynı fakat ben farklı olarak üstüne görme yaşadım ayrıca boynumda sivilce çıkmaya başladı hiç çıkmazdı
ktmr66 .!.: Merhaba kızlar. Hamilelik ve Regl belirti farkları nelerdir? Tecrübeli hanımlar yorumlarınizi paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Bendeki belirtiler tamamen aynı fakat ben farklı olarak üstüne görme yaşadım ayrıca boynumda sivilce çıkmaya başladı hiç çıkmazdı
unseltll Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Şubat 2023 214 92 18 30 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #5 Ben tek Siz hepiniz .!.: Bendeki belirtiler tamamen aynı fakat ben farklı olarak üstüne görme yaşadım ayrıca boynumda sivilce çıkmaya başladı hiç çıkmazdı Genişletmek için tıkla... Üstüne görmeyi ne zaman yaşadınız?
Ben tek Siz hepiniz .!.: Bendeki belirtiler tamamen aynı fakat ben farklı olarak üstüne görme yaşadım ayrıca boynumda sivilce çıkmaya başladı hiç çıkmazdı Genişletmek için tıkla... Üstüne görmeyi ne zaman yaşadınız?
B Ben tek Siz hepiniz Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 145 19 13 28 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #6 ktmr66 .!.: Üstüne görmeyi ne zaman yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Günüme 5 gün kala
D durulaylay Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2022 14 4 6 35 17 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi unseltll #7 Bende mesela hic sivilce cikmadi, üstüne görme de yasamadim :) herkeste farkli olabiliyor