- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi rumeysaltan
Bırakamıyorum diye bir şey yok.
Bebeğinin sağlığı için bırakmalısın.
Bebeğinin sağlığı için bırakmalısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limit mi limiti mi var bunun bu nasıl bi iştir nasıl bi keyiftir ben anlamadım eşinizin 3 e iznini hiç anlamadım..Hamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
Ben daha beter durumdaydım ama bıraktım canım. KK'da ilk ve tek konum gebelik ve sigara bağımlılığı zaten. Doktorum içebilirsin ama erken doğum ya da düşük kilolu doğum yaparsın, senin vicdanına kalmış bir şey demişti. Günde 3-4 tane içiyordum. Sömestr tatilinden sonra arkadaşım geldi. O içtikçe ben de içtim geri bir pakete çıkmıştı. Burada konu açtıktan sonra bir hafta bıraktım. Arkadaşım geldi yine sigara aldım içtim. Sonra yine bıraktım. Arkadaşım geldikçe içtiğimi fark ettim artık durmadan onu eve çağırmıyorum. 8 Gündür hiç içmedim çok şükür. Aklıma geldikçe kola içip dondurma yiyorum ya da uyuyorum. İlk defa markete gidip sigara almadım hatta. Dün de adamın biri içiyordu. Önünden geçtim. Yarım saat kendime gelemedim mide bulantısından. Ama benim eşim de içmiyor artık. Kaç kere bırakıp başlamıştım. Sen bu kadar mı iradesizsin diye kızınca bir daha içmedim. Şimdi de tiksindim yani. 4. Aydan sonra sen de tiksinirsin. Gerçi miden bulansa bile dayanamayıp içiyorsun ama ben şu an erken doğum yapmak falan istemiyorum. Çocuğumu burada doğuramam. Hem bu sıra akciğerleri gelişiyor yazık. Dayanamasam da içmiyorum işte.Hamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
Ha bir de eşim para teklif etti. Sigarayı bırakırsam her ay belli bir miktar ihtiyaçlarımdan hariç para verecek. :) Bu da işe yarıyor. İçmemek içmekten daha mantıklı.Ben daha beter durumdaydım ama bıraktım canım. KK'da ilk ve tek konum gebelik ve sigara bağımlılığı zaten. Doktorum içebilirsin ama erken doğum ya da düşük kilolu doğum yaparsın, senin vicdanına kalmış bir şey demişti. Günde 3-4 tane içiyordum. Sömestr tatilinden sonra arkadaşım geldi. O içtikçe ben de içtim geri bir pakete çıkmıştı. Burada konu açtıktan sonra bir hafta bıraktım. Arkadaşım geldi yine sigara aldım içtim. Sonra yine bıraktım. Arkadaşım geldikçe içtiğimi fark ettim artık durmadan onu eve çağırmıyorum. 8 Gündür hiç içmedim çok şükür. Aklıma geldikçe kola içip dondurma yiyorum ya da uyuyorum. İlk defa markete gidip sigara almadım hatta. Dün de adamın biri içiyordu. Önünden geçtim. Yarım saat kendime gelemedim mide bulantısından. Ama benim eşim de içmiyor artık. Kaç kere bırakıp başlamıştım. Sen bu kadar mı iradesizsin diye kızınca bir daha içmedim. Şimdi de tiksindim yani. 4. Aydan sonra sen de tiksinirsin. Gerçi miden bulansa bile dayanamayıp içiyorsun ama ben şu an erken doğum yapmak falan istemiyorum. Çocuğumu burada doğuramam. Hem bu sıra akciğerleri gelişiyor yazık. Dayanamasam da içmiyorum işte.