- 7 Nisan 2016
- 38
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
5 yıl önce uzun bir çabadan sonra kurtuldum sigaradan bende. Çok mutluydum aslında bu hamileliğimde hiç sigara stresi yaşamıyorum diye. Hamileliğimin 4. ayının sonuna kadar hiç içmedim öyle bir ihtiyacımda yoktu açıkçası. Ama hamileliğim 8. haftasından itibaren hayatım çok farklı noktalara kaymaya başladı. Şuan eşimle ayrılma noktasındayız. Çok çok stresli geçen aylar, ağlama krizleri, moral bozuklukları. Velhasılı 4. aydan sonra tek tük başladım içmeye. Şuan tek çabam ayakta durabilmek ve mümkün olduğunca stresi azaltmak moralimi yüksek tutmak tek duam yavrumu sağlıcakla alıp yeni bir hayat kurmak çocuklarımla kendime....
Ben 8 tane falan iciyorum, sen hamilemisin? Bir paket cok fazla gercektenKizlar kimse bisi yazmayacakmi
bende çok zorlanıyorum ama ben bebek sahibi olmayı çok istiyordum. bunun için bebeğime söz verdim onu herşeyden koruyacagıma ve onu sigarayla zehirlemeyeceğime. nezaman canım sigara çekse bebeğime ihanet edeceğim sözümü tutamazsam beni terkeder diye aklıma geliyo içmekten vaz geçiyorum.Merhaba hanimlar, bugun ilk gunum. Sigarayi biraktim, insallah bu sefer daha basarili olurum, dua edin benim icin.
Onerileriniz varmi? Birakmak isteyen baska kimse yokmu?
Merhabalar bende sigara kullanıyorum. Bırakmak için çok uğraştım fakat olmuyo her içmemde affet beni bebeğim affet Allah'ım diyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum. 37 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan beri içiyorum. Çok üzülüyorum fakat bırakamıyorum. Napcam bilmiyorum.. :-(Merhaba hanimlar, bugun ilk gunum. Sigarayi biraktim, insallah bu sefer daha basarili olurum, dua edin benim icin.
Merhabalar bende sigara kullanıyorum. Bırakmak için çok uğraştım fakat olmuyo her içmemde affet beni bebeğim affet Allah'ım diyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum. 37 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan beri içiyorum. Çok üzülüyorum fakat bırakamıyorum. Napcam bilmiyorum.. :-(Merhaba hanimlar, bugun ilk gunum. Sigarayi biraktim, insallah bu sefer daha basarili olurum, dua edin benim icin.
Peki bebegin kontrollerini duzenli yaptiriyo musun herhangi bir sorun sikinti var mi tum testlerini yaptirdin mi ??Merhabalar bende sigara kullanıyorum. Bırakmak için çok uğraştım fakat olmuyo her içmemde affet beni bebeğim affet Allah'ım diyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum. 37 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan beri içiyorum. Çok üzülüyorum fakat bırakamıyorum. Napcam bilmiyorum.. :-(
Her ay kontrole gidiyorum doktorum ultrasonla bakıyor bebeğime. 2 li 3 lü 4 lü tarama testlerinin hiç birini yaptırmadım. Sadece şeker yüklemesi yaptırdım. Her gitmemde bebeğimin iyi durumda olduğunu söylüyor doktorum.Peki bebegin kontrollerini duzenli yaptiriyo musun herhangi bir sorun sikinti var mi tum testlerini yaptirdin mi ??
Canim bende iciyorum sen ne kadar iciyosunMerhabalar bende sigara kullanıyorum. Bırakmak için çok uğraştım fakat olmuyo her içmemde affet beni bebeğim affet Allah'ım diyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum. 37 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan beri içiyorum. Çok üzülüyorum fakat bırakamıyorum. Napcam bilmiyorum.. :-(
Ben günde 5-6 tane içiyorum bazen 7-8 oluyorCanim bende iciyorum sen ne kadar iciyosun
Çok içen varmiydi tanidiginBen günde 5-6 tane içiyorum bazen 7-8 oluyor
Çevremdeki herkes içiyo eşimde içiyodu 2 sene oldu bırakalı.Çok içen varmiydi tanidigin
Baktım canım :-( Allahım nasıl yapıyorum ben bunu ona yaKızlar bırakmak istiyorsanız Google a sigara içen annenin ultrason görüntüsü yazın bebeğin ne kadar rahatsız olduğunu görünce içemeyeceksiniz bence gözünüzün önüne gelcek bir deneyin derim
Ben bu resmi gördüğümde hamile değildim ama çok etkilenmiştim değil kendi bebeğime doğadaki böylesine küçük hiçbir cana kendi keyfim için bu rahatsızlığı veremem diye düşünmüştüm. Normalde bende 10 yıldır deli gibi içen insandım asla bırakamıyordum ama şuan çok yeni hamile olmama rağmen aklımdan bile geçirmiyorum içmeyi. Canım istemiyor mu tabii ki istiyor özellikle içen birilerini gördüğümde moralimde bozuluyor ama yapacak birşey yok allah bu canı bana emanet ettiği sürece onu korumak zorundayım. 1 hafta içinde kalp atışını duyarsınız o Zaman hamile olduğunuzu içinizde yaşayın bir canlı olduğunu daha iyi anlayacaksınız umarım bu iyi gelir uzaklaşırsınız bu illetten hem bulantılar da belki tiksindirir istesen de içemezsin dua edeceğim allah kolaylıklar versin diye.Bende baktim goruntuye, herkez anne fedakarligi falan diyor ama daha anne gibi hissetmiyorumki kendimi. 6. Haftadayim ama gecen hafta sadece kese gorundu iki hafta sonra gel dedi doktor. Yarin yine birakmaya calisicam ama bir an geliyor birtane icsem bisey olmaz diyor icimde bir ses. Sonrada birtanede kalmiyor...
Artik cildirmak uzereyim hergun iskence gibi, dogru durust hamileligimin tadini cikaramiyorum. Surekli akklimda sigara, icmedigimde icsem diye dusunuyorum ictigimdede kendimden nefret ediyorum. Nekadar zor, ben niye boyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?