Hamilelik ve sıkıntı :((

nazzlicann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
83
35
88
30
9 aylık hamileyim Gerçekten konusmaya cok ihtiyacım var içimdekileri kimseye anlatamıyorum herkes kendince haklı. Eşim beni ciddiye almıyor ailesi ile saatlerce konusur danışır ama beni dinlemiyor cok üzülüyorum lütfen hiç tanımadığım kişiye içimdekileri dökmek istiyorum

9 aylık hamile ve ben marsı istiyorum banane marsı bana alın diye tutturmadıysan kimse haklı değildir sadece sen haklısın. yırt ağızlarını.

Nerden başlıycam bilmiyorum 16 aylık evliyim m nişanlılık dönemimden bu yana ufak sıkıntılar yasadım. Ben sadece eşime güvendim ve hiç kimseyi umursamadan yola devam ettim. Nişanım kınam ve düğünüm hiç birsey istediğim gibi olmadı herseye ragmen eşim destek cıktı işte bunlar ufak seyler bizim birbirimize olan sevgimiz saygımız güvenimiz olsun gerisi boş dedi eyvallah dedim. Aileminde istediği gibi bi aile değiller nasıl mı şöyle söyleyeyim eşimin ailesi nişanlıyken sık aramazlardı arada 1 saatlik mesafe vardı gidip gelmezlerdi kına düğün istediğimiz seyler olmadı hep eksikti. Ailem vazgeç dediler vazgeçmedim cünkü esime güvendim. Evimiz ailemizden cok uzakta Evlendikten sonra kaynanamgiller hiç kimse evimi dizmeye görmeye gelmediler ve halen de gelmediler annem sağolsun bizimle geldi evimi dizdi sonra memlekete geri gitti. İyi ler ama insan hiçmi oglunun evini merak etmez simdi dogum yapcm kaynanam doğumun basından beri bana gelecem deyip baskasındanda gelmiycegini duyuyorum cıldırıyorum neymiş gelemezmiş rahatsızmış annem ondan daha kötü ama sağolsun hep destek cıktı bana.. Tabi ki haliyle ailem bunun farkında annem hep bırak bu sorumz insanları gel bizimle yasa cok düşüncesiz sorumsuz insanlar deyip duruyor ve gercekten cok sıkıldım yorldum hep arada kalıyorum eşim gerçekten cok iyi ama bazen düşüncesizce davranabilir..

Gercekten onları anlayamıyorum konusur Ken güzel konusur uz aslında bu ana kadar hiç anlaşmazlık olmadı kaynanam ile aramda ama gercekten sorumsuz düşüncesiz yada bencil mi desem bilemedim. Eşim hep ailesini savunuyor ne olursa olsun bişey yaparken ilk onlarla konusuyor uzun bi süre cok üzülüyorum. Annemi artık arıyamıyorum cünkü her aradıgmda söyleniyor valla annem haklı ama ne yapabilirim alnıma yazılmış kaderim ne yapcm bilmiyorum ama derdimi kimseye anlatamıyorum herkes ;(((

Ne hastalığı var ki kaynananizin bilmiyorum ters bence de ama bi yandan da iyi haşır neşir olmamanız sanki öyle değil mi? Ona ihtiyacınız var mi yok bence bosverin

Beli agrıyor sadece baska da bi hastalığı yok oğluda aman sırtı agrıyor aman annem evden cıkmamıs yol yordam bilmez diyip duruyor. Benm annem evi cevirip durur bütün yük omzunda kardeslerm hepsi okula gidiyor ama onlarda kimse yok bi görümcem vR oda büyük . Ve cok sükür ihtiyaç m yok annem e gel dersem hiç düşünmeden gelir ki söylemesemde gelir. Onları anlayamadım bi türlü

Olabilir canım ya herkesin yaşantısı kişiliği durumu farklı. Annen altından kalkabiliyodur işlerin kayinvalideye zor geliyordur olabilir. Takılma çok böyle şeylere huzurunuz bozulmasın isteyen gelir kapin orda istemeyen gelmez keyifleri bilir

Tabi ki de orası öyle bende her zaman derim kapım her zaman acık kim gelirse basgöz üstüne. Ama ne bilim bi konu oldumu bunlar abi kardes anne baba konusur ben hiç bişey bilmem cımbızla laf alırım zoruma gidiyor böyle. Simdi şöyle bişey daha var kaynanam İn evli bi kızı var ve ona cok düşkün kız hep annesinde komsuları akrabaları kızını nerde bırakacak ta sizin yanınıza gelecek diyorlar. Onlara belli etmiyorum üzüldüğümü esi bunu kabul ettikten sonra kimse bişey diyemez diyorum. dediğim gibi ya kimsenin kaderi kısmet i bir değil ama ne bilim cok takıyorum üzülüyorum hamilelik psikolojisi cok zor ve kötü gercekten cok ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…