Hamilelik ve takıntılar

Hamilelik duygusallığı arttırır.
Zaman zaman anne baba kaybı benimde aklıma gelir ve nefes alamayacak gibi olurum.
Rabbim hepimize sıralı ve güzel ölümler versin.
Şimdi sizde bir anne adayısınız ve anneliğin nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlamaya başlıyorsunuz.
birazda ondan bu haliniz üstüne birde beze meselesi çıkmış babanızın kaybıyla iyice depreşmiş bu hissiyatınız.
Yani bir nebze her şey üst üste gelmiş.
Bu zamanlarda bana en iyi gelen ve ferahlatan şey duadır.
Hamilelerin duası makbuldür.
Annenize bol bol dua edin.
Korkulacak bir şey yoktur muhtemelen rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.
Bebeğinizi birlikte büyütmek nasip olsun inşaAllah.
Çok sağolun gerçekten içimi ferahlattiniz şuan daha iyiyim , kesinlikle söyledikleriniz doğru 😔 Allah hiçbir evladı annesiz babasız bırakmasın hiç bir anne ve babayı da evlatsiz bırakmasin inşallah 🤲🏻

Konu sahibi..duygularını abartılı yaşıyorsun.Hamileliğin etkisi olabilir belkide.Annenize karşı hissettiğiniz suçluluk duygusunu anlayamadım.Anneniz hiç sizin için yaptığı fedakarlıklardan bahsedermi? Yalnız mı yaşıyor şuan anneniz? Bence gebeliğinizdeki hormonal değişimler takıntılarınızı tetiklemiş
Teşekkür ederim görüşleriniz için ama abarrtigimi düşünmekten ziyade bunlar benim şuan yaşadığım hisler duygular elimde değil çok sağolun

Merhaba arkadaşlar,24 haftalık hamileyim . Şuan buhranlı dönemdeyim ama hamilelik depresyonu mu desem bilmiyorum. Geçmişte zorlu zamanlardan hepimiz gecmisizdir vs . Şuan hep o zorluklar geçmişte yaşadığım şeyler gözümün önüne gelip ağlamaya başlıyorum durduk yere . Buarada babamı çok küçükken kaybettim , annem beni ve kardeşlerimi çok büyük özverili halde büyüttü kendinden birçok fedakarlıklar yaparak ,anneme zaten hep düşkün bir evlat idim ama evlendikten sonra daha doğrusu sıkıntılı dönemleri geçirdikten sonra bu hayatta annemden başkasının bana yalan olduğunu anladım vs.en kıymetlim eskiden eşim iken şuan annem. Bunu da her şekilde gosteriyorum ancak anneme aşırı bağlandım, sürekli kaybetme korkusu taşıyorum içimde korkuyorum aklıma geldikçe. Eminim ki babami aniden kaybetmem ve ergenlik dönemime denk gelmesi ile ilgili ama bu hayatta nefes alamadığım tek an annemin bu dünyadan yok olduğunu düşündüğüm andır . Şuanda da örnek günde belki 20 kere ararım annemi ,2 gün göremezsem 3.gün mahsunlasir içime kapanirim yahut hemen gider görürüm . Bugün de annemin koltuğunun altında beze çıktığını öğrenince ki babamı kanserden kaybettim ,2 saattir ağlıyorum . Niye böyle oldum bilmiyorum . Geçmişte ise obsesif kompulsif bozuklugum vardı ,doktorumda babamdan sonra kaldığını vs demişti . Durum bu 😔
Kardeş hepimiz aynıyız şu sıra. Bence pandemi de olumsuz etkiledi ruh sağlığımızı… Bende de sürekli bana ya da bebeğe bir şey olacak korkusu var. Sezeryan olacağım ve korkuyorum vs, annemi özlüyorum herkes yanımda olsun istiyorum gibi gibi… Allah sağlıkla çıkarsın hepimizi 🙏🏻❤️

Kardeş hepimiz aynıyız şu sıra. Bence pandemi de olumsuz etkiledi ruh sağlığımızı… Bende de sürekli bana ya da bebeğe bir şey olacak korkusu var. Sezeryan olacağım ve korkuyorum vs, annemi özlüyorum herkes yanımda olsun istiyorum gibi gibi… Allah sağlıkla çıkarsın hepimizi 🙏🏻❤️
Sanırım öyle ben hamilelikte çok takıntılı hale geldim birde zor gerçekleşen gebelik oldu diye mi bilmiyorum 🥰 şu son 24 hafta geçene dek dokuz doğurdum kaldı geriye kalan haftalar. Sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşallah ♥️

Bu dünyada tek gerçek anneler gerisi yalan hamilelikle alakası yok yani
Hani bir şarkı varya
Bir tek annem olsun bana bişey olmaz...
Bende çok severim çok yakın olmasamda zaman zaman tartışsak da kırsam da onu küssem de bu hayattaki en değerlim annem..gerisi gelip geçici

Bu dünyada tek gerçek anneler gerisi yalan hamilelikle alakası yok yani
Hani bir şarkı varya
Bir tek annem olsun bana bişey olmaz...
Bende çok severim çok yakın olmasamda zaman zaman tartışsak da kırsam da onu küssem de bu hayattaki en değerlim annem..gerisi gelip geçici
Gözlerim dolu dolu oluyor ,aynı duygulardayiz . Zaman geçtikçe anlarsın diyenlerin hep sözleri çıkıyor zaten . ♥️ Allah başımızdan eksik etmesin hiçbir evladın

Back
X