hamilelik ve tsh yüksekligi/KONU TEKRARI

cad_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
90
16
98
Mrb arkadadlar size birseyler sormak istiyorum. Iki gundur icim hic rahat regil. Bana 5. Hafta kan tahlili yapilmisdi. Orda tsh 3. 83 cikmis ve bu kan tahlilimi 3 kadın doğumciya gosterdim hicbori birsey demedi. Sonra 13. Haftama kadar bu test yapilmadi. Bende sekerde cikdi bu arada endokoloji doktoruna gitmeye basladim. o testimi gorunce sen ilac kullaniyorsun degil mi dedi. Bende hayır dedim. Hemen kan yahlili yapti ve simdide tsh 4.09 çıktı. Ilac kullaaya başladım. Acaba gec mi kaldım. Basina böylebirşey gelen var mi

Mrb arkadadlar size birseyler sormak istiyorum. Iki gundur icim hic rahat regil. Bana 5. Hafta kan tahlili yapilmisdi. Orda tsh 3. 83 cikmis ve bu kan tahlilimi 3 kadın doğumciya gosterdim hicbori birsey demedi. Sonra 13. Haftama kadar bu test yapilmadi. Bende sekerde cikdi bu arada endokoloji doktoruna gitmeye basladim. o testimi gorunce sen ilac kullaniyorsun degil mi dedi. Bende hayır dedim. Hemen kan yahlili yapti ve simdide tsh 4.09 çıktı. Ilac kullaaya başladım. Acaba gec mi kaldım. Basina böylebirşey gelen var mi

Ben de merak edip kendi sonucuma baktım. Benim de sonucum 3 çıkmış 5. haftada, ama olması gereken normal referans aralığı 0.35 ile 4.94 yazıyor. Buna göre değerinizin normal olması gerekmiyor mu zaten?
Umarım ciddi bir sorun değildir, tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim cnm. Bana kadin dogum normalde ben 4.5 sonra ilaca baslatirim diyor ama endokoloji doktoruna gore baslamaliymisim. Bebegini sağlıklı sekilde kucagina alman dilegiyle...

Back
X