arakdaslar ben 6 tinci ayin 21 ine tr ye gticem ucakla ve suan arakdaslarin heabina gore 5 hafta 6 gunluk hamisim acaba hangi ayalr gitmek aysak yada sakincasi yokmudur cunku biletimiz bile alindida sagolun
selam tatlım... ben eski bir thy hostesi olarak bir kaç bilgi vereyim sana...
öncelikle uçmak için dr undan rapor almalısın .. ve uçağa bindiğinde yada bilet konrtol de..gebeliğini deklere etmelisin...
normal şartlarda uçmana bir engel yoksa 7-8 aylarda uçabilirsin... ama dedğim gibi bu dr un uçabilirlik raporuna bağlı... yeterince aydınlatıcı oldumu bilemiyorum...
benim başıma gelen bir hikaye bile var bu konuda...bir hanım ingilterede doğum yapacakmış meğerse ve doğuma 1 hafta kala biz kadını uçurduk ama bilmeden bize verilen raporda 7 aylık yazıyordu... yani bir kandırmaca oldu... kadın sapasağlam uçtu bir sorun yaşanmadı..ama bu demek değil ki her gebe için bu mümkün olacak diye...
sonuçta basınç altındasın... ve heran herşey olabilir.. ve bu gibi durumlarda sadece bizler yanında sana yardımcı olabiliyoruz elden geldiği kadar...herşeye rağmen riske atılmamalı bence.. bu gelişin bir de dönüşü olacak ...ne kadar kalacaksın türkiyede.. dönüşüne mani olcak kadar değildir umarım..
bu arada hollandadaymışsın amsterdan dan ben 4 saat gibi hatırlıyorum uçuş süresini .. (hava şartlarına bağlı değişiklik olabilir...) dayanabilecekmisin?
thy nin yasal bildirimi....
7 ayını ( 28 hafta ) bitirmiş hamile yolcularımız kendi doktorundan aldığı "Uçakla Seyahatinde Sakınca Yoktur" ibaresi yer alan bir rapor ile seyahat edebilirler.
Bu raporun tarihi 7 günden eski olamaz.
7 aya (28 hafta) kadarki hamile yolcuların seyahatinde yolcu beyanı esastır.