• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve utanç

Ben hamileyim son haftamdayım,bilen bilir baya uğraş verdim olmuyordu çünkü,ben sadece bazen babamdan çekiniyorum ki çok rahat bir
Ailede büyümeme rağmen. Birde ilk başlarda hormonlardan sanırım hamileliğimden bahsedilmesini istemiyordum,geçiştiriyordum. Yani yapıyla alakalı sanırım bu durum

Ben hamileyim son haftamdayım,bilen bilir baya uğraş verdim olmuyordu çünkü,ben sadece bazen babamdan çekiniyorum ki çok rahat bir
Ailede büyümeme rağmen. Birde ilk başlarda hormonlardan sanırım hamileliğimden bahsedilmesini istemiyordum,geçiştiriyordum. Yani yapıyla alakalı sanırım bu durum
Senin hamileliğini seveyim kuzum beniiimmmmm:KK15: Allah bir avazda kurtarsın :nazar:

Bilinçaltınızda kadın olmayı bir aşağılanma olarak görüyor olabilir misiniz? Bir zayıflık küçük düşme, hamileliğinde edilgenlik olduğu ve bunun sergilenmesi olarak hissediyor olabilir misiniz?

Hep inş. gülelim :rapci:

Depresyon style :KK53:

O benim bebişim malum benden küçük :KK70:
Bir seferde dürüst olma kadın :)))

Hanımlar, bedenlerinizden, içinizde büyüyen bebeklerden utanmayın, 21 yıl önce hissettiğim tekmeler hayatın en güzel şeyiydi, karnımda dolaşan ayağı tutabilmek için ne çaba sarf ederdim.

Kuzenim hamile hergün kıprışma videolarını atıyor ne kadar güzel :KK68::KK72: foto video çekmeyenler çok pişman olur çok bu anlar kaçırılır mı ya eskiden hiç birşey yoktu insanlar üzülürdü foto olmazdı olsa da 1 2 tane anca :KK51:

Bbek kaç aylık yengem hamile bende ondan isterim :)
Birde nasıl yapıyor ?

4 aylık galiba üstten çekiyor sırf göbüşünü fena tekmeliyor sıpa :21:
Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardı :D düşünsene bir anda sağa ya da sola doğru ani hareketlerle dalgalanan bir göbek :D

Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardı :KK70: düşünsene bir anda sağa ya da sola doğru ani hareketlerle dalgalanan bir göbek :KK70:
:70: ya ne tatliş :KK72: benim yeğende öyle yapıcak galiba şimdiden başlamış nasıl tekmeliyor hiç durmuyormuş :KK23:

çocuğunuz olduğu zaman anlamıyorlar mı o çocuğun nasıl olduğunu? O da edepsizlik o zaman?

Ben de hamile kadının karnını saklamasını edebine bağlıyorum. Kendim de bunu yapıyorum sadece eşime gösterip seviyoruz karnımı ama onun dışında herkese söylemek bangır bangır haykırmak hoşuma gitmiyor. Ki haber yayılıyor bir şekilde ama ne çok fazla çekinmek doğru ne de tüm dünyaya ilan etmek. Mahrem denen şey kalmamış bazı ailelerde onları gördükçe daha da sakinasim geliyor hatta :)

Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardı :KK70: düşünsene bir anda sağa ya da sola doğru ani hareketlerle dalgalanan bir göbek :KK70:
Aynen sanki herkes görüyormuş gibi yerin dibine giriyorum bazen:))

Back
X