- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.653
- 1.123
- 44
Libido tamam da yumurtaliklar çalışmıyor regli olmuyorum ben zaten canımSen bu libidoyla yanlışıkla nasıl hamile kalmamışsın hayret![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libido tamam da yumurtaliklar çalışmıyor regli olmuyorum ben zaten canımSen bu libidoyla yanlışıkla nasıl hamile kalmamışsın hayret![]()
Umarım patavatsızlık etmedim gece gece espri yapayım derkenLibido tamam da yumurtaliklar çalışmıyor regli olmuyorum ben zaten canım
Senin hamileliğini seveyim kuzum beniiimmmmmBen hamileyim son haftamdayım,bilen bilir baya uğraş verdim olmuyordu çünkü,ben sadece bazen babamdan çekiniyorum ki çok rahat bir
Ailede büyümeme rağmen. Birde ilk başlarda hormonlardan sanırım hamileliğimden bahsedilmesini istemiyordum,geçiştiriyordum. Yani yapıyla alakalı sanırım bu durum
Yok kuzum ya zaten biz ailecek çocuk istemiyoruz yaşımda geçti rahatımıza düşkünüz galibaUmarım patavatsızlık etmedim gece gece espri yapayım derken![]()
CanımsınnSenin hamileliğini seveyim kuzum beniiimmmmmAllah bir avazda kurtarsın
![]()
güldürdünYok kuzum ya zaten biz ailecek çocuk istemiyoruz yaşımda geçti rahatımıza düşkünüz galiba![]()
Oh iyi çok üzülürdüm yoksa öyle dediğim için:)) bende rahatıma düşkünümdür napacaz bilmiyorumYok kuzum ya zaten biz ailecek çocuk istemiyoruz yaşımda geçti rahatımıza düşkünüz galiba![]()
Bibişko kocasının bebeğiYok kuzum ya zaten biz ailecek çocuk istemiyoruz yaşımda geçti rahatımıza düşkünüz galiba![]()
Hep inş. gülelimgüldürdün![]()
Depresyon styleOh iyi çok üzülürdüm yoksa öyle dediğim için:)) bende rahatıma düşkünümdür napacaz bilmiyorum![]()
O benim bebişim malum benden küçükBibişko kocasının bebeği![]()
Bir seferde dürüst olma kadın :)))Hep inş. gülelim
Depresyon style
O benim bebişim malum benden küçük![]()
Kuzenim hamile hergün kıprışma videolarını atıyor ne kadar güzelfoto video çekmeyenler çok pişman olur çok bu anlar kaçırılır mı ya eskiden hiç birşey yoktu insanlar üzülürdü foto olmazdı olsa da 1 2 tane anca
![]()
4 aylık galiba üstten çekiyor sırf göbüşünü fena tekmeliyor sıpaBbek kaç aylık yengem hamile bende ondan isterim :)
Birde nasıl yapıyor ?
Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardı4 aylık galiba üstten çekiyor sırf göbüşünü fena tekmeliyor sıpa![]()
Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardıdüşünsene bir anda sağa ya da sola doğru ani hareketlerle dalgalanan bir göbek
![]()
Ben de hamile kadının karnını saklamasını edebine bağlıyorum. Kendim de bunu yapıyorum sadece eşime gösterip seviyoruz karnımı ama onun dışında herkese söylemek bangır bangır haykırmak hoşuma gitmiyor. Ki haber yayılıyor bir şekilde ama ne çok fazla çekinmek doğru ne de tüm dünyaya ilan etmek. Mahrem denen şey kalmamış bazı ailelerde onları gördükçe daha da sakinasim geliyor hatta :)
Aynen sanki herkes görüyormuş gibi yerin dibine giriyorum bazen:))Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardıdüşünsene bir anda sağa ya da sola doğru ani hareketlerle dalgalanan bir göbek
![]()