- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence toplumla alakası yok bana özel bir durum olabilir.cunku ne dini açıdan ne edeple alakalı bakıyorum bu duruma sadece kendi bilinçaltımda
birinci aşama test fotoları ikinci aşama. ultrson 3.aşama el karında poz sonrada gelsin bebekli pozlar valla darlantı geldi![]()
onu hiç düşünmedim bile uzak şehire gelin gittiğim için olabilir belki...ailemi düğünden 2 ay sonra gördüm hiç aklıma bile gelmemişti utanmazdım sanırım düğün gecemdede utanmadım malum insanların aklından geçer belki ama hamilelik farklı bişiYani şimdi hamile olmandan utaniyosun tamam ama dugunden sonra gerdeğe girdiğini seks yaptığını baban dahil herkes gayet net biliyordu onu nasıl atlattın
:) insan alısıyo sanırım doğallaşıyo bir zaman sonraBende tek babamdan utanacagimi dusunurdum hep ilk hamileligimde karnm buyuynce utanmstim babamdan(cok severim bitanem babam).ama sonra alisik bir durum haline geldi ard arda olunca hamileliklerim .)
çok teşekkürler canım güzel fikirlerin için... dikkate alacagımBir kadının yaşayabileceği en mucizevi olay.
Siz karnın belli olması dikkat çekmesi gibi şeylerden utaniyorsunuz belli ki annenizin fotoğraf çekilmesine izin vermediğinize göre. Bence olayı Allah'in bahsettiği mucize olarak düşünün ki zaten gerçeği de bu ve lütfen bebeğinizi gururla taşıyın. Hamileliginizin keyfini çıkarın.
Aynen ilk karnin buyuyunce bir garip hissedersin snra alisirsin .):) insan alısıyo sanırım doğallaşıyo bir zaman sonra
merhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
![]()
Çok kadınsı ve çok anaç olmayabilirsiniz. Bu sürece henüz hormonlarınız sizi hazırlamamış olabilir. Fiziksel takıntılarınız olabilir. Maskülen duyguların baskınlığı bilinçaltında annelik durumunu yeriyor olabilir. Zamana bırakın, hormonlar sizi hazırlayacaktır. Ben de şişmiş karnımı okşar poz vermek istemem, tamamen kişisel görüş. Bu kadar olağan sürecin abartılması bana komik geliyor. Tamamen kendi adıma, kimseyi kırmak yanlış anlaşılmak istemem. Hiç hamile olmadım peşin konuşuyorum :)bence toplumla alakası yok bana özel bir durum olabilir.cunku ne dini açıdan ne edeple alakalı bakıyorum bu duruma sadece kendi bilinçaltımda
Ben de utanırımmerhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
![]()
merhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
![]()
Bu arada seni hatırladımmerhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
![]()
Canım psikolojik senin durumun utanılacak bir durum yok bence çok güzel bir duygu bence rabbim böyle güzel bişeyi nasip etmiş sana karninin büyümesini insanların düşüncelerini boşver karnında bir canlı var düşünsene hareket edecek çok güzel bir duygu senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var ben hamileyken herkes gülümseyerek bakıyordu bana mağazalar da kaç teyze karnımı okşadı sevdimerhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
![]()