14 haftalik hamileyim gunde 1 saat biraz tempolu yuruyorum yuruyus bandinda. Havalar isinirsa disarida yuriycem insallah. 1 saatte yaklasik 4 4.5 km yuruyorum. ılk hamileligimde ilk aydan itibaren yatiyordum :) hamileyim diye. Simdi cok daha rahatim
5 haftalik hamileyim 15 20 dk yürüdüm belkide daha az vr yavas yavas suan kasigim agriyor biraz neden acaba bide karnim
Canım bende 8 haftalık hamileyim, iş yerime sabah akşam 15 dk yürüyerek gidip geliyorum, benimde 5 ve 6. haftalarda yürükrn kasık ağrım olmuştu ama şimdi geçti daha doğrusu 6. haftadan sonra bütün ağrılarım ( bel ve kasık) geçti, bence yavaş yavaş yürümeye devam et sonrasında iyi geliyor.doktor bu tarz agrıları 4 - 5 ay çekersin vücüt sürekli adet olmak ister gibi ağrır kanaman olmadıkça hiç önemseme demişti 5. haftamda.
Kalp atışlarını 7. haftada aldık büyüklüğünede 9 mm demişti doktor bana küçük geldi biraz ama bilmiyorum seninki kaçınçı haftada mm si belli mi?, bendede şefaf beyaz akıntı var bezen az bazen çok sık çamaşır değiştirmeye özen göster dedi doktor akıntının rengi kahveye dönerse hemen gel demişlerdi.Cok çok tesekur ederim canim benimfe gecti arada agri oluyor kasiklarimda okadar . Akintim oluyor ama şeffaf su gibi bufa normal diye biliyorum . Yavrunun kalbini duydunmu canim
Bence normal, bende 4. hafta öğrenmiştim gebeliği o zamandan beri beyaz bembeyaz akıntı ara sıra geliyor doktorum geleceğini söledinden sorun olarak düşünmedim hiç.Benm rendavu ayin 20sinde canim . Dedm gitmisken kalbinide duyim Allan in izniyle smdi benmde ic camasirimda beyaz akinti gordum normal demi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?