- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
- Konu Sahibi Freshmommy
merhaba arkadaşlar buraya geldiyseniz plan var demektir umarım herkes bebişlerini kucağına alır en yakın zamanda
benim gibi olanları sohbete bekliyorum
gebelik için birlikte gün sayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba durumlar nedirAmin inşallahhhhhhh![]()
İnşallah gebelik gerçekleşir moralini bozma yüksek Moral yüksek motivasyon lazım stres en önce üreme organını etkiliyormuş zaten Yani rahim sağlığı çok önemli bebeğin tutunması için biliyorsunValla ilk transferim negatifti şimdi adet dönemini. Bekliyorum 2. Transfer yapılacak![]()
Biliyorum evet inşallah ya bi sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Allah isteyen herkeseİnşallah gebelik gerçekleşir moralini bozma yüksek Moral yüksek motivasyon lazım stres en önce üreme organını etkiliyormuş zaten Yani rahim sağlığı çok önemli bebeğin tutunması için biliyorsun
bende heyecanla bekleyenlerdenimmmmmerhaba arkadaşlar buraya geldiyseniz plan var demektir umarım herkes bebişlerini kucağına alır en yakın zamandabenim gibi olanları sohbete bekliyorum
gebelik için birlikte gün sayalım
Hoş geldin canım belirtilerin neler çok az kalmışbende heyecanla bekleyenlerdenimmmm
25 haziranda çatlama iğnesi oldum cuma günü kan ver dedi doktorum onu bekliyorum, küçük küçük belirtilerimde var hayırlısı olsun inşallahhh
Amin canım teşekkür ederim Ben 2.bebeğim için çalışmalara Mayıs ayında başladım şuanda 5.5 yaşında kızımvarBiliyorum evet inşallah ya bi sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Allah isteyen herkese![]()
idrarım çok koyu sarı, sık idrara çıkıyorum. aç duramıyorum midem cok bulanıyor karnım sert şiş bu şekildeeHoş geldin canım belirtilerin neler çok az kalmış![]()
Çok güZel inşallah herşey istediğin gibi olurAmin canım teşekkür ederim Ben 2.bebeğim için çalışmalara Mayıs ayında başladım şuanda 5.5 yaşında kızımvar
İnşallah hepimizinÇok güZel inşallah herşey istediğin gibi olur
Gebelikte en belirgin fark aslında göğüs ucu hassasiyeti oluyor dokununca acıyorsa ihtimal çok gibi geldi bana da ben biraz test yapanlardan erkenden sen ne düşünüyorsunVe göğüs uclarım cok belirginleşti acıyorlar
Valla dokununca çok acıyor evet.Gebelikte en belirgin fark aslında göğüs ucu hassasiyeti oluyor dokununca acıyorsa ihtimal çok gibi geldi bana da ben biraz test yapanlardan erkenden sen ne düşünüyorsun
Çizgileri ben de görüyorumValla dokununca çok acıyor evet.
Ya ben iki gün önce iki erken gebelik testi yaptım ikisinde de çook silik çizgi çıktı, sabah uyandığımda kaset test yaptım onda da sadece benim görebildiğim bir çizgi gördüm, ama hala çatlama iğne etkisidir diye inanamıyorum sonuca çok silikti çizgiler birde yüklerim fotoğrafta, doktorumla görüştüm cumaya kdar bekleyelim regl olmazsan kan testi ver cuma günü dedi. Onu bekliyorum işte :)
inşAllah ya dua etÇizgileri ben de görüyorum2 günün var ozman dmı ay hadi İnşallah ya
Merhaba canım Allahım sabırlar versin doğmadan mı oldu kaybınKızlar bende varım bı oğlum var 5 buçuk yaşında diğer oğlumu 6 ay önce kaybettim şimdi yeni bı bebek istiyorum bakalım bu arada bende pcos var hem duphoston hemde femara kullanicam inşallah hayırlısıyla tutar![]()
![]()