Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Essue tühhhhhhj sana essek p....gıbı bıraktın benı kıs gıdıyom dıye nıye demiyon işimin arasında saa yazdım yaknız bırakmadım uyuz karı senı hıhhhhh:47:

Slmın hellı
Bebem sag tarafa gectı gobegımın sag tarafı sıstı esım fark ettı cok garıp:nazar:

slm melisam kusuruma bakma uyumuş kalmışım anam kalkamıyprum yerimden nasıl ağırlık var anlatamam deimek prensesim yer değiştirdi çok garip oluyo insan hele dur oyansın dışlardan izle bak gözünü alamıycaksın ordan:38:

Elifimmm :29: ben hatırlamıyorum bişiy sende hatırlama kabustu onlar :9:

essue geldim geçtim oğlan hissediyon ha hayırlı evlat olsun önemli olan o

melisaaaaaaaa deliiii karııııı benim rüzgarda yediğim acılar ekşiler hesabı yok taş gibi korkma gaz sancısı filandır o :kkk:

tamam gamzem hatırlamamak en iyisi utanç verici çünkü canım benim :38::38::38::38::38::38::54:

slm kızlar kurtlar vadisi çok heyecanlı bugün.sağ kasığım çok fenaaaaaaaaaaaaaa belime vuruyor valla

a.slm fındığım senemi izliosun kız onu şuan eşim son sesde izliyo benide görmüyo vallaha:27::27::27:kasık ağrınmı var kuzum hadi hayırlısı olsun inş

kevserim senden hala ses yok fındığım sanada iyi yolculular kuzum istanbula geldiğinde haber et merak etmiyim olurmu Allaha emnaet ol kuzum:38:

yaww eliff senin şu mesaj sayına bakıyorum da ne kadar geride kaldığımı anlıyorum:9::9:
sen benden sonra üye oldun sonra o üeliğini iptal edp yeni bir üyelik açtın yinede yetişemedim sana:10::10::4::4::4::27:

haha bende orda kimse olmayınca bura geldim:4:
hem sizin demekte ne oluyo kız bizim topikimiz orası:21::21:
tabikii bizim topikimiz eminem yerim seni ben
yaww eliff senin şu mesaj sayına bakıyorum da ne kadar geride kaldığımı anlıyorum:9::9:
sen benden sonra üye oldun sonra o üeliğini iptal edp yeni bir üyelik açtın yinede yetişemedim sana:10::10::4::4::4::27:

mesaj sayım derken yazdıklarımmmı oluyo eminem vallaha çnemin düşüklüğü belli oluyo her halimden deseneee :))))))))))))

tabikii bizim topikimiz eminem yerim seni ben

mesaj sayım derken yazdıklarımmmı oluyo eminem vallaha çnemin düşüklüğü belli oluyo her halimden deseneee :))))))))))))

hahha yok kız ne çene düşüklüğü ne güzel işte konuşkan insan kendini ifade edebilen insandır benim gibi susupus olama :29::29:
evet yazdıkların oluyo:12::12::12:

hahha yok kız ne çene düşüklüğü ne güzel işte konuşkan insan kendini ifade edebilen insandır benim gibi susupus olama :29::29:
evet yazdıkların oluyo:12::12::12:

hiç dikkat etmedimde doğrudur eminem vallaha çok konuşkanım normaldede eşimin gözleir akşam böyle oluyo artık beni dinlemekten :111::111:garibim birgün baktım kumandayı bana tutmuş ne yapıyosun dedim kısmaya çalışıyorumda işlemiyo dedi :27::27::27:27:

hiç dikkat etmedimde doğrudur eminem vallaha çok konuşkanım normaldede eşimin gözleir akşam böyle oluyo artık beni dinlemekten :111::111:garibim birgün baktım kumandayı bana tutmuş ne yapıyosun dedim kısmaya çalışıyorumda işlemiyo dedi :27::27::27:27:

eliifffffffffffffff alemsinn :60::60::60::60:
demek kumadadan sesini kısmaya çalışıyo :6::60::60:

eliff yaaa şu benim patronu dövücemde koltuk çıkarmısın banaa:27::27::27::27::57::57::57:

Back
X