Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oflum sendede ultroson kılosu uymadıgı oldumu dogumunda. zaten ben bu hastanenın ultroson aletini hiç begnemiyorum net gostermıyo ya dogru duzgun goremıyorum gerci bayagıdır sedyeye varır gibi duruyo yusu karnınma donuk yıne guzel bi foto yakalıyamadı doktorum.:6::6:
bnmkı normldı cnm ama dktrmun ultrasonu cok ıyıydı. kndısınden renklı ultrasonu bıle vardı parsız renklı ultrasnda grdm yani :))

oflum sneınde işin var sanırsam bende bıraz koltuga geceyim sandalye tepesinde yotruldum ya optum sizi:54::54::54::54:

Annem aRADI DA ONLA KONUSTM KUZUM DINLEN SEND

oflum canım bi baksana netten sole bişi buldum
$79-177275-w300h250.webpherbırı 54 er lık 85 fıyatı nasıl sence bide su var$18-177268-w300h250.webp bu da 19 dıyo fiyatını

fıyatları marketlerdede aynıya geliyosa netten hiç sıparıs vermeyim yanı gidiyim alayım kargo beklemek sıkıyo benıde. cok baglıyo benı eve.

geldinmı elifim nettin elişlemı ılgılendın bende cıkıyodum tam nette prımanın indirimini gordum onu koydum ya bı baksana fiyatı ucu<mu cıdden ben cok arastırmadım bez fiyatlarınıda.

fıyatları marketlerdede aynıya geliyosa netten hiç sıparıs vermeyim yanı gidiyim alayım kargo beklemek sıkıyo benıde. Cok baglıyo benı eve.

bn mavı pkt almştım mrktte ındrm vrdı bnde 19 mı 18 mı ne almıştım.
Beyazlrın ıcnde hem az var hem pahalı mega paketler daha ıyı pampers yani

bunlar senınde bildiğin ama bilmemezlikten geldğdn şeyler melisam.
bana tecahül-ü arif yapma :)
RABBİM yavrunu esırgesinn..

burdayım canım gittim bulaşıklarımı yıkadım aygazımı sildim silmeye başladım sıpa uyandı :27::27:
onuında resmını çekerim kuzum :27::27:
0-24 ay arası kullanımı var yazıyodu.
yani yaklaşık 25 kg taşıma kapasitesi var diye biliyorum.
çekerim resmini.
netten almıştım

bence çoğu zaman ayağımda sallıyorum da işim olduğu zaman kundak yapıp koyuyorum hamağa kendi uyuyo öyle :D
ama sesimi duyacak tabi eeee eee eeee eeeee sesimi duyacak :27::27:
melisam bezin resmini koydum geçmiş sayfalarda gördün mü kuzum
hee anladım cnaım bende yemeğimi koydum osırda telle konuştum yazamadımki tbi yine uyandı onuda saladım koştr koştur anam ağladı len 25 kg iyi bir ara çek resmini sana zahmet oflum olmaıd allaım belkim rahatlarım yaaa benimde eksinlikle ee sesimi duyucak mümün eğil yoksa
elifim 2-3 bardakmııııııııııııııııııııı ben bı bardagı dolu dolu içmıyom bıle.ya ben ilk üç ay bademı fındıgı insciri falan eksik etmezdımde su erik cıktı ya habire erik yenıdunya yiyom. üç ogun dısında yemıyorum yogurtu fındıgı gffalan bayagıdan ihmal etmıstım geri baslayım onlara. hele meyveyi aksamları bitek yiyorum cok nadır oglen meyve yerim. dolapta sıkmalık portakal var ole duruyo kac gundur sıkıp içsem işte ama yok bu kan ilacı benı asırı istahsız yapıyo ya. simdi bi dilim tostu zor yedim acıkmıyorumkı dogru duzgun.

tama kuzum dertlenmem ya boylu olcek ya cokda zayıf olması cirkin bişi olur zapzayıf:1::1::1:
sole ele gelsin azcık bayılıyorum alişinde ole bacakları bogum bogum ya bayılıyorum o duruma:9::9:
yigemnımınde oleydi katı giıdaya gecti zayıfladıkca zayıfladı sıpacık.
bide ne dıcekm kıs ayakta sallamaya cok alıstırdın sen baslarda hiç yatagına bırakmayı demnemedinmı o cok onemli diyo kitaplar tam dalacagı sıra yatagına bırakın kucagınızda tememlli oyumasın diyo. bakalım kıtabı bir bir uygulucam ılk dogunca kıtap fosmu cıkar artık bilemem. benım sıpa ben bılmdıgımımı okusrum der görcez bakalım:9::9::9:

evet melsam 2-3 bardak bak doğumdan sonrada süt iç sütü alan çocuk dişleri çıakrkende rahat çıakrır kemikleri sağlam olur süte ağırlık ver herşeyide yee ihmal etme bakson demlerde kiloyu alıyomuş sen ye boş durmaa kuzum kuzum ilk doğduğunda çok çirkin oluyolar ama sana çok güzel gliyo ben şimdi bakıyorum da baya bir değşikmiş biizm oğlan ama negüzel diyodum hem alişin ilk doğduğunda ki bacaklarını görseydin anten bacaktı zayıftıki sonradan oldu sende sütünle inş aldırıseın kilosunu melisam kilolu bebek güzel oluyo yaa döve döve sevecen vallaha sen o ktabı uygularsan helal sana melisam çünkü bebek kendi ne istiyosa onu yapıyo bende çok deridm ama omadı yatağa koyardım başlarda ama uyumazdu halada uyumuyo sıpaa inş sneinki dediğin gibi olur vallaha nasıl rahatlık olur bende çok imrenirdim yapıcam derdimde nasıl istyosa o hele omasın yıkıyo başınaa:51:

hee anladım cnaım bende yemeğimi koydum osırda telle konuştum yazamadımki tbi yine uyandı onuda saladım koştr koştur anam ağladı len 25 kg iyi bir ara çek resmini sana zahmet oflum olmaıd allaım belkim rahatlarım yaaa benimde eksinlikle ee sesimi duyucak mümün eğil yoksa

evet melsam 2-3 bardak bak doğumdan sonrada süt iç sütü alan çocuk dişleri çıakrkende rahat çıakrır kemikleri sağlam olur süte ağırlık ver herşeyide yee ihmal etme bakson demlerde kiloyu alıyomuş sen ye boş durmaa kuzum kuzum ilk doğduğunda çok çirkin oluyolar ama sana çok güzel gliyo ben şimdi bakıyorum da baya bir değşikmiş biizm oğlan ama negüzel diyodum hem alişin ilk doğduğunda ki bacaklarını görseydin anten bacaktı zayıftıki sonradan oldu sende sütünle inş aldırıseın kilosunu melisam kilolu bebek güzel oluyo yaa döve döve sevecen vallaha sen o ktabı uygularsan helal sana melisam çünkü bebek kendi ne istiyosa onu yapıyo bende çok deridm ama omadı yatağa koyardım başlarda ama uyumazdu halada uyumuyo sıpaa inş sneinki dediğin gibi olur vallaha nasıl rahatlık olur bende çok imrenirdim yapıcam derdimde nasıl istyosa o hele omasın yıkıyo başınaa:51:

koydm resım grmedn mı kız

Eki Görüntüle 706930

bak boyle elifmm ama bnmkı brz sornluydu aykları ıyı otrmuyodu sallandgı zmn ayklar sallanıodu kendım ayklarna bişyler koydm ypştrdm oylde oldu.

güzelmiş oflum ama biraz büyüdünde asılmaya başladığında falan kullaılırmı düşme korkusu omazmı acep yoksa güzel rahatlık bence ama bilemeidm dur eşim gelsin baksın bakalım belki alırız de işte birde beğenmezseişe yaramazsa orası var:26:

güzelmiş oflum ama biraz büyüdünde asılmaya başladığında falan kullaılırmı düşme korkusu omazmı acep yoksa güzel rahatlık bence ama bilemeidm dur eşim gelsin baksın bakalım belki alırız de işte birde beğenmezseişe yaramazsa orası var:26:

kac lıra bu bence bu urun 6 aydan sonra zor kullanılır elifim dedigin gibi kolu kanadı hareket edince cok alcak gelir bu bence.

elifim sende 1 numara bezi kac paket kullandın bacım sen d e 2 pakwet gfaln kullandıysan almayım hec bunu 2 sı elimde patlamasın.

melisam bende hiç 1 numara kullanmadım 2 kullandım 2 ylıkkende 3 geçtim hala 3 deyim kuzum geçenlerde şhow tvde ilk nefesi izliyoruz eşimle doktor diyoki bez biraz büyük olsun ki sütmesin havlansa içeri banada mantıklı geldi açıkçası ama işte doğdupu kiloyu bilemiyounki ben iri demişti doktor diye 2 almıştım tamda oldu hani iyikide 1 alamamşım kuzum

yuksk degl alçk zatn sabtlemek ıcn ıplerı vr alttan bglynca sabtlenıyo.
Bn kullanıyom işi ne yramyacagını dusunuyosn alma tbı bosuna

kaynanam anneler gunu için baana elbise almıs dun verdi pek begenmedim ama degistirecegim . ama dusunmus kadın. ona bi hediye almam lazım bu ay cok masraflı oldu bizim için benım dogum günüm vardı anneler gunu 24 unde yıldonumuz var bi yandan bebenın eksikleri offffffffffffff allahtan kuzucuk hazıranda dogacak mayısta dogumu ock ıstıyodum ya mayıs bızım en masraflı ayımız oyuyo da.:9::9:

Back
X