- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.slm hoşgeldin moncuğum sen nasılsın![]()
İYiyim tatlım ne olsun oğlum artık geceleri uyumuyor yav:) saat 5 te yattım bugün daha gece gündüz kavramı oluşmadı gerçi bana çekmiş olabülür benimde 1 yaşıma kadar gece uykum yokmuş::44:sanırım bana çekti çocuk.![]()
kızlar bn geldmmm bugn gremdm k.bkmayın dn gece belm ağrıyodu ama saolsun eşim masaj yaptı geçtii
bugn de iim çok şkr ağrımıyo okdar
kimseler gelmiyo nirdesiniz kızlar yahuuu gelin garii![]()
merhabalarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?güzel hatunlar ben geldim
![]()
meraba canım benim hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın![]()
gunaydın bayanlar nasılsınız kıs geldi saka maka ya nasıl kapalı hava soguk![]()
gunaydın bayanlar nasılsınız kıs geldi saka maka ya nasıl kapalı hava soguk![]()
mrb hoşbuldum sağol iyiyiz bizde bebişimle cnm .öğleden sonra günüm var gidicembi bakatım dedim size son günlerim baraz daha gezeyim dimi ama sonra gezemicem
![]()
evet ya böle iyiydi ama havagünaydın melisam sorma yaa geldi vallaha ee aralık diyicez balım gelsin artık iyi gitti yinede![]()
günaydın cnm iyiyiz sen nassın?bizim burası güzel hava iyi güneş var ısınmıştam gezmelik
![]()
ohh ohh iyi gezmeler canım gez tabi sonrasında gezemiyceksin dediğin igib keyfine bak sen![]()
evet ya böle iyiydi ama hava
sen nerde oturuyosunda kuzu istanbul kotu vallahı![]()
evet ya böle iyiydi ama hava
sen nerde oturuyosunda kuzu istanbul kotu vallahı![]()