panik yapma kız. Herkeste olmuyor ateş. Olursa ya da huysuzlanırsa yarım fitil atarsın bu kadar :)
peki tamam bcm saolasınnnn:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
panik yapma kız. Herkeste olmuyor ateş. Olursa ya da huysuzlanırsa yarım fitil atarsın bu kadar :)
canım inşallah ise yarar benimkinin de dün akşam gazi vardı kakasini yapamadı. Ağladı fitil koydum. Gaz ilacından verdim baya gaz çıkardı. Sonra uyuttm sabaha yaptı oğlum. Evet bu asılar çok kötü malesef. Iki bacaktan yaptılar hemde![]()
peki tamam bcm saolasınnnn:))))
inş canım yaaa seninkidemi yapamıyo yoksa ayy inş bizimde çıkarırda rahatlar oflum yaa bizimde 2 bacak bir kol oldu geçen ay bu ay yok sadece kiilo kontrolummuz var rahatım Allah kolaylık versin yavrumada sanada:26::26::26:
sen emiri gördün mu görmediysen albüme bakabilirsin :)
benimkide arada yapamıyo kızarıyo ağlıyo falan ama hallediyorum bi şekilde. Bu arada doktora gittim beta hcg yaptı doktor gebe değilim :) 0.1oo çıkmış sonuç rahatladım
görmez oluurmuyummm baktımm tabi çok tatlı maşallahh yaa o gözlerrr maviişimm behlülüm benmmm:)))allahım nazarlardan korusunn
maşallah kuzuma bugün çok sevdiler oğlumu valla. Turkcell bayisine fatura yatırmaya girdik kaynanamla. Ordaki kızlar fatura falan boşverdiler oğlumun etrafında pervane oldular :) dedim maşallah deyin çocuğuma :-D bu arada albümde benimde resmim vardı gördün mu bilmiyorum da
gördümm baacım bnm ördüm valla maşallahh gzel benmm bacımmmm allah eşinlede ayırmasınn sizii
Maşallah yavruna kevserim. ALLAHm yuvanizda mutlu etsin sizi kızınızla beraber :)
kızlar bi kaç gün den beri eşimin üstüne çok gidiyordum onu çok üzüyordum
dün gece kalktım kendim süsledim pasta yaptım
sonra küçük küçük kağıtlara güzel sözler flan mumlar güller çok güzel oldu süprizim
duvara kapıya kağıtları yapıştırdım dedim yatak odasına git sonrada oturduğumuz odaya git dedim banyoda bekliyorum odaya girsin bn de gircektim aklıma geldi dedim kesin bu ellerini yıkamaya gelir dşündüğüm gibi oldu banyonun ışığı kapalıydı açtı kapıyı bi tokat attım dedim doğru odaya::))))))) odan sonra o korktu bni banyoda görüce bende korktum sora odaya girdi bn girdim
çok güldük ya halada aklımıza geldiği zaman glüyoruz birbirimizin surat ifadesini hatırlayncaa:))))))
benimkide arada yapamıyo kızarıyo ağlıyo falan ama hallediyorum bi şekilde. Bu arada doktora gittim beta hcg yaptı doktor gebe değilim :) 0.1oo çıkmış sonuç rahatladım
Allah iyiliğini vrsib kevserim yaaa kahkaha attım vallahaa tokat attın hee eferin kız sana
ohh çok şükür oflum bak korktuğun olamadı ama adetde olmadın demi daha bu arada kusuruma bakmayın oğlan durmadı emzirdim uyuttum uyanmazsa:26::26:
kevserim görmedim ben ama oğlanı emziryodum yeniden yükleyebilirmisin balım:26::26:![]()