- 14 Haziran 2016
- 267
- 67
- 98
- 35
- Konu Sahibi tazeannecii
-
Hamişler bu yaşıma kadar hiç yaşamadığım cilt kuruluğunu yaşamaya başladım hamile olduktan sonra ilaçlardan mı neden bilmiyorun dr.um ilaçtan olmaz dedi sizdede aynı şey oldu mu tavsiyeleriniz var mıdır??
Acıbadem yağını mı söylüyosun canım çünkü normal badem yağı tüylenme yapar dediler amaBadem yagi kullan canim. Catlamayida onler. Nemlendirir de.
Hala devam ediyo mu peki bu kuruluk canım yoksa hamileleğin ilerledikçe azalma oldu muSelam canim benim oldu ben 34 haftalik su an 35 e girdik daha dogrusu kollarim ayaklarim vs oyle krem ya da nemlendirici kullaniyorum hic catlagim yok masallah ama normal sanirim gebelikte
Valla canim bildigin tatali badem yagi surdum ben 2 hamileligimde de hic bi tuylenmem olmadi.Acıbadem yağını mı söylüyosun canım çünkü normal badem yağı tüylenme yapar dediler ama
Hala devam ediyo mu peki bu kuruluk canım yoksa hamileleğin ilerledikçe azalma oldu mu
Daha cinsiyetimiz belli olmadı göstermedi kendini teyzesi troidlerim düşük diye troid ilacı kullanıyorum ondan olabilir mi acabaCanım cinsiyeti ne bebeğinin genelde erkek bebekte çok cilt kuruluğu oluyo
Ya kıyamam bebişin cinsiyeti ne peki onla bi ilgisi oluyor muymuşDevam ediyor cok fazla degil ama var yani benim ayaklarimda kasintida var cok yorulunca beter oluyorum ya
Alla alla bende onu kullanıcaktım tüylenme olur karnında cildinde olmaz dediker diye almadım badem yağını kaşlara kirpiklere sürüyolar ya genelde ama deniceğim canımValla canim bildigin tatali badem yagi surdum ben 2 hamileligimde de hic bi tuylenmem olmadi.
Anladım canım ondan da olabilir ama kaç haftadasın şuanDaha cinsiyetimiz belli olmadı göstermedi kendini teyzesi troidlerim düşük diye troid ilacı kullanıyorum ondan olabilir mi acaba
Bende aynı durumdayım valla canım yüzüm aynı şekilde pul pul kuru ve dökülüyoo hala çare arıyorumAyni durumdan muzdaribim gebeligimin baslarinda bebek yagi suruyordum ama o da alerji yapti sanirim yagi surdugum her yer kabardi ve kizardi. Yagi biraktim simdi losyon suruyorum ama yine de gobegim kuruluktan soyulup pul pul dokulmeye basladi..
Ben bi çare bulursam sanada haber vericem canım:)Yuzum icin 50 faktorluk gunes kremi kullaniyorum her gun o iyi geliyor tavsiye ederim ama bebekler ve alerjik bunyeler icin olani tercih etmelisin canim. Umarim bir care buluruz yara olmadan
Tesekkurler canim guzel haberlerini beklemedeyim:)Ben bi çare bulursam sanada haber vericem canım:)
Bizimde cinsiyetler belli olmadığı için bu konuda net bişey yok o yüzden canım bugün dr bana bi krem tavsiye ediceğini söyledi öğrenir öğrenmez paylaşırım sizinledeBenim ilk hamileligimdede ayni sorun vardi pul pul dokulme basladi ve bi sure devam etto bebe yagi kullanmistim bol bol arada badem yagida surmustum dikislerin yapistirildigi yere ykn bi iki ufak cizgi disinda catlagim yok.bugun bi hamileligimde de ayni sey basladi karnimin yan bolgeleri pul pul dokuluyor sorsammci acaba derken konuyu gorunce okudum tek tek.bacaklarimda baya kurumustu bol bol bebe yagi surdum .cinsiyet ile bi ilgisi varmi bilmiyorum ilk cocugum kiz.bunda daha belli degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?