hamilelik

LEYLA-zeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
15
10
3
35
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bir sorunum var ama nasıl anlatacağım bilmiyorum
aslında doğru yerde miyim onuda bilmiyorum yardımcı olmanızı bekliyorum :(

evlendikten sonra akayınvalimde birlikte oturdum 6 yıl oldu kızım var 5 yaşında
oturduğumuz evin üst katı bizim yeni yapıyoruz daha parkeleri yapılacak vesaire
ve ikinci çocuğum olsun istiyorum çünki fazla yaş girsin istemiyorum iki çocuğumun arasına
ama eşim istemiyor şimdi önce bi düzenimiz olsun evimize çıkalım o zaman olsun istiyor
ben çalışıyorum bu arada eşimi ikna edemiyorum bu konuda herşeyi mantık üzerine kurulu :(
çocuk konusunda nasıl ikna edebilirim yardımlarınızı bekliyorum :KK46:

ama evin tam anlamıyla bitmesine ve bizim tamamen ayrı eve çıkmamıza rahat 3 sene var çünkü
evin tapusunu aldık şu (2b arazi tapusu meselesi) 6 ayda bir 4,560 tl ödeniyor yılda 2 defa 2019 mart ayında bitiyor üst katın dış cephesi yapılmamış bu yüzden yağmur yağdığında duvarlar rezil oluyor çatıyı ve dış cephesinin yapılmasını da beklemek gerekiyor dışını yapmasak evin altı ıslanıyor ve parkeler şişer emek verilen para ziyan yani kısaca yazın yukarda uyuyoruz sadece kışın yine hepbirlikteyiz ben çok sıkıldım :( yani bir türlü bi düzeni kuramadığımız için.
not:(evde 6 nüfus yaşıyoruz)

yaşım 27
eşim 37
ben fazla kuruntulu ve hayalperestim çok fazla tartışıyoruz iletişim yetmezliği var ve sadece ben kendimi yıpratıyorum.:KK61::KK61:

o zaman acele etmeyin yaşınız genç daha. düzeninizi kurunca yapın 2. çocuğu :) sizde daha rahat edersiniz bence.

öylemi diyorsunuz ben neden bukadar acele ediyorum bilmiyorum çok sıkıyorum bu durumdan
bazen sebepsiz yere ağlamak istiyorum çalışmak istemiyorum kızımla vakit geçirmek istiyorum ama çalışmazsam da
bi 6 sene daha beklemem gerekicek sanırım

Back
X