Hamilelik

Merhaba, ben imamnikahiyla evlendim ailem istemedi ve olabileceğini kiyilabilecegi söylendi haberleri yok. Hamileyim babam kesinlikle evlenmemi istemiyor.. Ne yapacagim bilmiyorum.. Aldirmak istemiyorum bsn bir cana nasil kiyayim ki.. Lutfen yardımcı olun ne yapayim
Resmi Nikah yap

Merhaba, ben imamnikahiyla evlendim ailem istemedi ve olabileceğini kiyilabilecegi söylendi haberleri yok. Hamileyim babam kesinlikle evlenmemi istemiyor.. Ne yapacagim bilmiyorum.. Aldirmak istemiyorum bsn bir cana nasil kiyayim ki.. Lutfen yardımcı olun ne yapayim
Şunu belirteyim İmam nikahı demek sen artık evlisin demek. Sevgiliyle rahat edebilmek için nikah kıyılmaz.... Ki kıymışsın ve hamile kalmışsın o bebeği aldırmanın vebaline girme çünkü cinayettir. Ayrıca Sen evli bi kadınsın babanın sana müdahale Hakkı yok resmi nikahı yapın bari o çocuk resmi olarak nikahsız bi aileden doğmamış olsun yazıktır.

Canım ailenin haberi olmadan yapılan nikah geçersizdir. Eşin sana sahip çıksın. Ailenin gönlünü almaya çalış. Yazık günah karnındaki yavruya

HAmile olduğunuzu söyleyin belki öyle yumuşar. Belki tabi. Yada bişeyler neticelenir. Sonuçta rızasını önemseseydinz hiç böyle şeylere kalkışmazdınz. Artık babnzn rızasını düşncek bişey kalmamş. Evlat aldrmak baba rızasından dha derin mevzu bence. Hem yine ayrıca zaten eşinizle nikahlıysanz. Artık onun rızasıda önemli. Eğer eşiniz güvenlr birisyse, konuşun babanzla derim. Allah yardmcınız olsun

Back
X