Hamilelik

perihanka

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
55
24
8
31
Hamile olduğum söylendi ama değerim dusukmus ve düşük riski varmis? Degeri tam olarak bilen var mi?

Eklentiler

• IMG-20170524-WA0002.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 159
Düşük riski olduğunu değere bakıp nasıl anlamış ?? Hamilesin 2 güne bir 2 katı artmadı Laz'ım 2 gün ara ile test yap hayırlı olsun

Adetin kaç gün geçti test yaptırdın yada adetin geçmeden mi yaptırdın bu önemli

O yüzden öyle demiş olmalı doktorun cünkü bir hafta geçtiğin de değerinin baya yüksek olması gerekiyor canım

Bir haftanin sonunda hcgnin dusuk olmasi dusuk riski oldugu anlamina gelmiyor. Gec dollenme olabilir doktorlar kotu polisi oynamayi seviyorlar. Her hamilelikte dusuk riski vardir. İki gunde bir tahlil yaptirin.

Bir haftanin sonunda hcgnin dusuk olmasi dusuk riski oldugu anlamina gelmiyor. Gec dollenme olabilir doktorlar kotu polisi oynamayi seviyorlar. Her hamilelikte dusuk riski vardir. İki gunde bir tahlil yaptirin.
Teşekkürler ya benim de kafama takıldı protein eksikligim varmış et ve süt ürünleri yenmem söylendi

Rabbim olmayana isteyene özlem duyana versin ıns benim bide incir kurunun faydası olduğunu düşünüyorum Rabbim herkese taddrsin bu duyguyu

Teşekkürler ya benim de kafama takıldı protein eksikligim varmış et ve süt ürünleri yenmem söylendi
Kan tahlili ver ikiser gun arayla iki kati artmasi gerekiyo ona gore takip et insallah artar hayirli olsun kafana takma doktorlarin her dedigini. Banada 6. Haftamda kalp atisi yok, kalp atisi az dusuk riski var demisdi. Bir hafta sonra hersey yoluna girdi

2 katı artmazsa daha düşük artmaya başlarsa kimyasal gebelik oluyor malesef. İnşallah öyle bir durum olmaz içini ferah tut dua et

Sonucun çıktısını aldım yeni testte yaptım bekliyorum

Eklentiler

• 14957807180161269559974.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…