Hamilelik

Murbus44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
70
2
1
27
Arkadaşlar ben bugün gebelik varmı yokmu diye kan verdim meraktan :) ama adetime daha 2 gün var 2 gün erkenden kan verdim yanlız kanda 0.15 çıktı bu Ne demek oluyor anlamadım yardımcı olurmusunuz.. ama benim ilk gebeliğimdede kan vermiştim günümden önce yaptım gene çıkmamıştı günümdn sorma yapınca çıkmıştı hamile olduğum yanlız boş gebelikti 6 ay oldu nerdeyse doktor 3 ay ara verin dedi biz 6 ay korunduk budamı öledir bilmiyom

Hamile değilsin olsaydı kanda çıkardı

Anladım peki bişi sorcam ilk gebeliğimdede böle oldu gene günüm geçti o zmn belli oldu bazen böle kanda adetten önce gözükmeme şansı varmı ?

Şu anda bi belirti yok ilkindede hiç yoktu zaten.. siz peki hamilemisiniz

Hmm ayy inşş allah isteyen herkese nasip etsin ilk gebelikmi sizin de.. nasıl belirtiler var mesela

Hmm ayy inşş allah isteyen herkese nasip etsin ilk gebelikmi sizin de.. nasıl belirtiler var mesela
Canım öncelikle uyarayım ALLAH öyle yazılmaz
Belirti olarak akıntı ,göğüslerde mavi yeşil damarlar çok belirgin, bel ağrısı ,arada hafif kasık batması, sürekli acıkıyorum
Ve baş dönmesi

Ins ikinizde hamilesinizdir kizlar benimde batima 5gun var insallah bende hamileyimdir bendede kasik agrisiyla akintim birde gogus ucumda sizlama var

Klavyeden dolayı canım yazamadım ondan.. baş dönmesi dışında hepsi bende var bende son zamanlarda akıntım oldu sık acıkıyorum ve idrara sık çıkıyorum arada bel ağrısı oluyo bide arada kasığıma bir ağrı saplanma oluyo ama bunun belirti olduğunu bilmiyodm

Belirti ama canım herkesin bünyesi farklı tabi
Bende de sık idrara çıkma var onu yazmamışım
Bi kaç gün sonra kan testi yaptırcam inşallah hamileyizdir
Sen ne kadarlık evlisin

Evet belirti aslinda ama sanirim kiside kisiye gore degisio benim ilk hamileligimde hicbir belirtim olmamaisti sadece cok yemek yeme istegim oluodu hala var

Evet belirti aslinda ama sanirim kiside kisiye gore degisio benim ilk hamileligimde hicbir belirtim olmamaisti sadece cok yemek yeme istegim oluodu hala var
Aynen öyle kimi hiç belirti yaşamıyor
Bende sürekli acıkıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…