Hamile değilsin olsaydı kanda çıkardıArkadaşlar ben bugün gebelik varmı yokmu diye kan verdim meraktan :) ama adetime daha 2 gün var 2 gün erkenden kan verdim yanlız kanda 0.15 çıktı bu Ne demek oluyor anlamadım yardımcı olurmusunuz.. ama benim ilk gebeliğimdede kan vermiştim günümden önce yaptım gene çıkmamıştı günümdn sorma yapınca çıkmıştı hamile olduğum yanlız boş gebelikti 6 ay oldu nerdeyse doktor 3 ay ara verin dedi biz 6 ay korunduk budamı öledir bilmiyom
OlabilirAnladım peki bişi sorcam ilk gebeliğimdede böle oldu gene günüm geçti o zmn belli oldu bazen böle kanda adetten önce gözükmeme şansı varmı ?
Hmm yani ilk bebek olacak inşallahEvet ama ilki boş gebelikti
Ben şuan beklemedeyimŞu anda bi belirti yok ilkindede hiç yoktu zaten.. siz peki hamilemisiniz
Canım öncelikle uyarayım ALLAH öyle yazılmazHmm ayy inşş allah isteyen herkese nasip etsin ilk gebelikmi sizin de.. nasıl belirtiler var mesela
İnş canım yaaIns ikinizde hamilesinizdir kizlar benimde batima 5gun var insallah bende hamileyimdir bendede kasik agrisiyla akintim birde gogus ucumda sizlama var
Belirti ama canım herkesin bünyesi farklı tabiKlavyeden dolayı canım yazamadım ondan.. baş dönmesi dışında hepsi bende var bende son zamanlarda akıntım oldu sık acıkıyorum ve idrara sık çıkıyorum arada bel ağrısı oluyo bide arada kasığıma bir ağrı saplanma oluyo ama bunun belirti olduğunu bilmiyodm
İnşallah aminnIns ikinizde hamilesinizdir kizlar benimde batima 5gun var insallah bende hamileyimdir bendede kasik agrisiyla akintim birde gogus ucumda sizlama var
Aynen öyle kimi hiç belirti yaşamıyorEvet belirti aslinda ama sanirim kiside kisiye gore degisio benim ilk hamileligimde hicbir belirtim olmamaisti sadece cok yemek yeme istegim oluodu hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?