Hamilelik

İnşş canım ama bence hamişsin ile hissettim ben dua et bende hamile çıkarım inş

Sabah açken yaptır bence ben bağcılar güneşlideki medisinda yaptırmştm öke demişlerdi

Ben açken yaptım biliyom yinede sabah gittim açken yaptırdım gerçi farketmez yani bugün de öğlen gittim ama bişi demediler

Olsun sen işini garantiye al sabah aç karınla git eğer tok gel derse 2 dakka poğça felan ye öle yaptır

Bak böyle yazı buldum internetten
Tahlil için kan alınmadan önce en az 8-10 saat kadar aç kalınmalıdır. Bu süre sağlıklı bir ölçüm yapılması için gereklidir.

Açlık hissi kişiden kişiye değiştiği için kişinin ne kadar zamandan beri aç olduğu mutlaka sorulmalıdır. Bazı kişiler aç olduğunu söylese de, ne kadar süredir aç olduğu sorulduğunda “2 saat” diyebilmektedir. Bu süre açlık süresi olarak kabul edilebilecek bir süre değildir.

Bazı kişiler ise mükellef bir kahvaltı yapmadıkları zaman tok olduğunu düşünmez. Kısa bir süre önce bir parça poğaça yemiş olmak veya bir bardak süt içmiş olmak onlar için bir şey ifade etmez. Ancak tahlil yapma açısından bu kişiler “aç” sayılmazlar. Belirtildiği gibi “açlık” en az 8-10 saat boyunca bir şey yememek ve içmemektir. Bu süre boyunca çok fazla olmamak kaydıyla su içilebilir.

Yani aç gidicen demekki heyecandan insan yatamaz:) Sabahlar olmaz bu gibi durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…