Hamilelik

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba bayanlar,
Yakın bir arkadaşim için yazıyorum. Yeni evli sayılır ve bebek istiyorlar.
Eşiyle cinsellik yaşadıktan sonraki gün kasık ağrısı ve bel ağrısı başlamış hala da devam ediyor 3 gündür.
Hamilelikte belirtiler hemen olur mu?
Daha çok yeni olduğu için test de yapmıyor.
Ve yumurtlama döneminde olduğu için kasık ağrısı olabileceğini de düşünüyor.
Tecrüberinizi rica ediyoruz

3 gün bile değil hatta. Ertesi günü ağrısı başlamış hala devam ediyormuş

Yumurtlama zamanı bu ağrılar olabiliyor. Ben yıllar önce sırf bu yüzden gitmiştim dr a
Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Kadınsal demişti. İlişki sonrası da bu kasık sancısı olabiliyormuş.

Yani birde şuna dikkat etsin.
Yumurtlama zamanlarını takip etsin bu tarihlerde mi oluyor ağrılar hep

Böyle bir şey olamaz. Ama lütfen arkadaşınıza söyleyin biraz okuyup, araştırmalı. İnsanlara sorarak değil tabiki, işin uzmanlarına sorarak ya da okuyarak.
Çünkü bilgili bir anne olmamız gerekiyor.
Burda çocuğu olan bir kadın vajinal fitili bilmiyordu ve hiç kullanmadığı için bunu bilmediğini söylüyordu. Çok tuhaf gelmişti bana. Olmaz, olmamalı. Bazı bilgileri sadece işimize yaradığı için değil genel kültür için öğrenmeliyiz.

Yumurtlama zamanı bu ağrılar olabiliyor. Ben yıllar önce sırf bu yüzden gitmiştim dr a
Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Kadınsal demişti. İlişki sonrası da bu kasık sancısı olabiliyormuş.

Yani birde şuna dikkat etsin.
Yumurtlama zamanlarını takip etsin bu tarihlerde mi oluyor ağrılar hep
Ilk kez olmuş o da bebeğe yoruyor çok da istiyor

ilişkiden hemen sonraa gebelik belirtisi olmaz canım benim.. bir hafta 10 gün sonra belirtiler başlar. ama ben de olmuştucular gelmeden diyeyim istedim :KK51:

Back
X