Hamilelik

Kuzum benim bir tanıdık 18 yaşında evlendi. Bugün evliliğinin 5. Günü limon aşeriyorr:) başı dönüyorr midesi bulanıyor. Kayınvalideside poh pohluyorr ilk geceden hamile kaldı benim kızım diye. önce yapmadılarsa bu belirti imkansız demek için zor tutuyorum kendimi :))
Gül ya yüzüne yüzüne gül. Ağlanacak hallerine gül :) bu cehalet biter mi ?

Hamilelik tabiki de 3 gunde belli olmaz ama evli bir kadinin bunun 3 gunde belli olmayacagini bilmemesi gercekten biraz garip..
Burdaki cevaplari bosverin bence, arkadasiniza biraz okumasini bilgilenmesini tavsiye edin. 22 yas kucuk bir yas degil, evlendiyse de bu konularda biraz bilgilenmesi gerekir..sagdan soldan duyduklariyla degil ama.

Arkadaslar merhaba ben 7 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ve korunmuyoruz. Bu ay ben 30 aralikta adet olmam lazimdi bugun ayin 4 u ve ben daha adet olmadim sancim var fakat bugun benden sadece kahverengi renkte bir akinti geldi. Iltihap yada kist vb bir problemim yok cok sukur. Bazi kaynaklarda erken gebelik belirtisi diye okudum. Boyle biseyin dogrulugu varmi? Yada buna benzer bu olayi yasayanlardan yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba bayanlar,
Yakın bir arkadaşim için yazıyorum. Yeni evli sayılır ve bebek istiyorlar.
Eşiyle cinsellik yaşadıktan sonraki gün kasık ağrısı ve bel ağrısı başlamış hala da devam ediyor 3 gündür.
Hamilelikte belirtiler hemen olur mu?
Daha çok yeni olduğu için test de yapmıyor.
Ve yumurtlama döneminde olduğu için kasık ağrısı olabileceğini de düşünüyor.
Tecrüberinizi rica ediyoruz
Bende ayni seyi yasiyorum 4 gun gecikmem var fakat 2 defa test yaptim negatif :(

Merhaba, İnternetteki hesaplayıcılaragöre yumurtlama tarihimden 3-4 gün sonra ilişkiye girdim. Yalnız yoğun akıntı yaşadığım zamandı yani belki de yumurtlama tarihim o Gündübilemiyorum. Hamile kalma ihtimalimvar mıdır? Yoksa yalnızca adet başlangıcından 14 gün sonra mıyumurtlama olur. ( adetim 27 günde bir oluyor)

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum o yüzden konu açmayı başaramadım kusuruma bakmayın:( eşimle 3 aydır bebiş deniyoruz bizde en son bu ay yumurtlama testi aldım yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtladıım gün birlikte olduk. Adetime 4 gün var daha ama 3 gündür mide bulantım yaklaşık 4-5 gündür kasıklarımda şişlik var hafif hafif ağrılarda oluyo göğüslerimde bugün hassaslaşmaya başladı ve sürekli yeme isteğim var sizce ihtimal var mıdır bu ay yoksa artık çok araştırmaktan kendi kendime mi kuruyorum.erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba güvenilir mi

Konu sahibi ve arkadaşını tenzih ederim de bu ne ki?

İşyerimde 3 yaşında çocuğu olan bir kadın, görümcesi hamile kalamıyor diye konuşurken "ovulasyon testi alıp evde test yaparak denesin" dedim diye "o ne?" diye sormuştu. Ki benim o zaman çocuğum falan yoktu.
Yumurtlama dönemini, spermin ömrünü vs. detaylı anlatınca "ıyy iğrenç" dedi. :KK57: :olamaz: "sen çocuğu nasıl yaptın sanki?" diye sormuştum direk.. :KK48:
Bence bilmiyor olması çok normal,herkes çocuğa mücadele ederek sahip olmuyor ki canım,bazıları çok doğurgan dolayısıyla ovulasyon falan uğraşmıyorlar gerek kalmıyor :)

Bence bilmiyor olması çok normal,herkes çocuğa mücadele ederek sahip olmuyor ki canım,bazıları çok doğurgan dolayısıyla ovulasyon falan uğraşmıyorlar gerek kalmıyor :)

Ben de Allah'a şükür çok mücadele etmedim Rabbim çok aratmadan nasip etti de siz neden eski konuyu hortlattınız?
Bu konu üstünden çok geçmiş sözkonusu kişinin problemi çözülmüştür şimdiye kadar.. :KK66:

• Beğen
Reactions: H E
Ben de Allah'a şükür çok mücadele etmedim Rabbim çok aratmadan nasip etti de siz neden eski konuyu hortlattınız?
Bu konu üstünden çok geçmiş sözkonusu kişinin problemi çözülmüştür şimdiye kadar.. :KK66:
Yorum yapmak istedim ve yaptım bunun bi açıklaması yok :) dolaşıyordum gördüm yazayım dedim. :)

Yorum yapmak istedim ve yaptım bunun bi açıklaması yok :) dolaşıyordum gördüm yazayım dedim. :)

Alıntı yapıyorsanız yazdığınız kişiye sorumluluk yüklemiş oluyorsunuz. Cevap hakkı doğuyor. Gördüm canım istedi yazdım demek çok çocukca..

Yeni üyesiniz anlıyorum ama konu tarihlerine bakın bence.. :KK66:

Alıntı yapıyorsanız yazdığınız kişiye sorumluluk yüklemiş oluyorsunuz. Cevap hakkı doğuyor. Gördüm canım istedi yazdım demek çok çocukca..

Yeni üyesiniz anlıyorum ama konu tarihlerine bakın bence.. :KK66:
Yeni üye değilim canım :)
Bu 2. Üyeliğim,önceki üyeliğimi kapattırdım :)
Gördüm yazdım,bunun neresi çocukça?
Özgürce fikirlerimi dile getirmem mi çocukça?
Burasının özgür,fikirlerimizi beyan edip,yorum yapabileceğimiz bir platform olduğunu düşünüyorum.
Size yorum yaptım,sizde cevap verdiniz.
Neden konuyu hortlattın diye sorma bir hakkı tanındığını düşünmüyorum size.
Haklısınız ama çok çocukca,iyi günler :)

Back
X