Beklemekten baska caren yok canim suan test bile yapsan cift cizgi goremezsin ama yinede bi bthc baktir kandan
Canim inan ki morlini bozmak istemem ama bn iki ay hsta olmamistim 3. Ayda oldum. Kanda hamilelik olsa muhakka cikardi. Bzn stresden mevsim degisikliginden felanda adet olamayabiliyorsun. 2 hafta daha bekle. Hala adet gormediysen tekrar bthcg testi yaptirabilirsinBen 1 aydır adet olmuyorum kanda bir şey çıkmadı. Kanda yoksa hamilelik yoktur değil mi? Belirti falan yok ama içimde şüphe var.
Beklemekten baska caren yok canim suan test bile yapsan cift cizgi goremezsin ama yinede bi bthc baktir kandan
Teşekkür ederim soğan kürü uyguladım düzeldi durum. Kistimden dolayı adet düzensizliğim oluyor. Evli değilim birde. Günü geçince şüpheye düşüyor insan. İlk defa bu kadar uzun süre olmadım. Soğan kürü çok faydalıymış gerçekten böyle bi durumla karşılaşırsanız sizede tavsiyemCanim inan ki morlini bozmak istemem ama bn iki ay hsta olmamistim 3. Ayda oldum. Kanda hamilelik olsa muhakka cikardi. Bzn stresden mevsim degisikliginden felanda adet olamayabiliyorsun. 2 hafta daha bekle. Hala adet gormediysen tekrar bthcg testi yaptirabilirsin
Hayirli olsun cnm tebrik ederim.herhangi bir belirti yasadinmi adet gununden onceÇok okudum ümitsiz kaldım hergün acaba bu ay mı dedim verene şükürler olsun bugün hamile olduğumu öğrendim  artık bütün dualarım sizinle inşallah isteyen herkesin hayırlı bi evladı olur amin q
Merabalar cnm merak ettim hamilemisinmerhaba hanımlar ; lütfen bana yardımcı olun, biz eşimle adetim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk ve korunmadık daha sonrasında diğer 4 gün boyunca bu böyle devam etti 7.günde akıntım oluştu şeffaf kokusuz 9. Gün yani bugün sabah kanamam oldu lekelenme gibi kan değil kahverengi bir rengi var çok fazla yok daha once bir hamilelik geçirmedim test için erken diye okudum bazı sayfalarda adette döneminden sonra yapın diyor benim adetime daha 20 gün var yaşımızda daha genç sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun.
Merabalar cnm merak ettim hamilemisin
Amin cnm gecmis olsun hayirlisi ins.Kimyasal gebelik geçirmişim canım iki haftada değerlerim düştü hayırlısı olsun Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?