• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Hamilemiyim?

• Soru

OY: 2 100,0%
  • Soru

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Estgba28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
4
0
1
28
merhaba hanımlar ; lütfen bana yardımcı olun, biz eşimle adetim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk ve korunmadık daha sonrasında diğer 4 gün boyunca bu böyle devam etti 7.günde akıntım oluştu şeffaf kokusuz 9. Gün yani bugün sabah kanamam oldu lekelenme gibi kan değil kahverengi bir rengi var çok fazla yok daha once bir hamilelik geçirmedim test için erken diye okudum bazı sayfalarda adette döneminden sonra yapın diyor benim adetime daha 20 gün var yaşımızda daha genç sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Beklemekten baska caren yok canim suan test bile yapsan cift cizgi goremezsin ama yinede bi bthc baktir kandan

Ben 1 aydır adet olmuyorum kanda bir şey çıkmadı. Kanda yoksa hamilelik yoktur değil mi? Belirti falan yok ama içimde şüphe var.
Canim inan ki morlini bozmak istemem ama bn iki ay hsta olmamistim 3. Ayda oldum. Kanda hamilelik olsa muhakka cikardi. Bzn stresden mevsim degisikliginden felanda adet olamayabiliyorsun. 2 hafta daha bekle. Hala adet gormediysen tekrar bthcg testi yaptirabilirsin

Beklemekten baska caren yok canim suan test bile yapsan cift cizgi goremezsin ama yinede bi bthc baktir kandan

Kan testi yaptırdım canım 2,00 gibi bir rakam çıktı 2 olması şüphelendirdi hemde daha 1 haftalıktı erken diye okadar belirtisi varki eşimle şüphe içindeyiz adetimi bekliyoruz bazı annelerde 2,00 çıkmış daha sonrasında hamile olduklarını öğrenmişler kanamam oldu belim ağrıyor akıntım var göğüslerim şiş göğüs uclarımda koyulaştı boloncuk şeklinde şeyler oluştu 3 gün sonra eşimle tekrar kan vermeye gidicez bugün yarın adet olmam lazım daha olmadım bekliyoruz teşekkür ederim cevapladığın için

Çok okudum ümitsiz kaldım hergün acaba bu ay mı dedim verene şükürler olsun bugün hamile olduğumu öğrendim  artık bütün dualarım sizinle inşallah isteyen herkesin hayırlı bi evladı olur amin q:emir_bebek::anneadayı::KK76::KK15:

Canim inan ki morlini bozmak istemem ama bn iki ay hsta olmamistim 3. Ayda oldum. Kanda hamilelik olsa muhakka cikardi. Bzn stresden mevsim degisikliginden felanda adet olamayabiliyorsun. 2 hafta daha bekle. Hala adet gormediysen tekrar bthcg testi yaptirabilirsin
Teşekkür ederim soğan kürü uyguladım düzeldi durum. Kistimden dolayı adet düzensizliğim oluyor. Evli değilim birde. Günü geçince şüpheye düşüyor insan. İlk defa bu kadar uzun süre olmadım. Soğan kürü çok faydalıymış gerçekten böyle bi durumla karşılaşırsanız sizede tavsiyem

Çok okudum ümitsiz kaldım hergün acaba bu ay mı dedim verene şükürler olsun bugün hamile olduğumu öğrendim  artık bütün dualarım sizinle inşallah isteyen herkesin hayırlı bi evladı olur amin q:emir_bebek::anneadayı::KK76::KK15:
Hayirli olsun cnm tebrik ederim.herhangi bir belirti yasadinmi adet gununden once

merhaba hanımlar ; lütfen bana yardımcı olun, biz eşimle adetim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk ve korunmadık daha sonrasında diğer 4 gün boyunca bu böyle devam etti 7.günde akıntım oluştu şeffaf kokusuz 9. Gün yani bugün sabah kanamam oldu lekelenme gibi kan değil kahverengi bir rengi var çok fazla yok daha once bir hamilelik geçirmedim test için erken diye okudum bazı sayfalarda adette döneminden sonra yapın diyor benim adetime daha 20 gün var yaşımızda daha genç sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun.
Merabalar cnm merak ettim hamilemisin

Selam kizlar yeniyim bende burda devamli buralardaki hamis kalmak istyenlerin belirtilerini okuyorum bi cogunuz ile ayni belirtiler var sanki psikolojikmi bilemedim tabikide .. Benim adet döngüm 28 hic şasmadim gunuden gunu gunune adet olurum her ayin 12 sinde olurum gecen ay oldum doktora gittim dogurganlik gunumu hesapladi o tarihte iliskiye girdik eşimle ve iki uc gun sonra sag kasıgimda agri batma ve sag bacagim komple agrimaya basladi surekli gaz oluşuyor bi ara da sarimtirak akinti geldi vajinal bölgem islak gibi hissediyorum genelde resmen dakika basi idrar a cikiyorum cogaldi idrar ve sapsari geliyor arada karin icerisinde kramplar olusuyor ates basiyor vucudumu gece yani bu belirtiler hamislik belirtisimi :dua:

Merhaba hanımlar lütfen yardımcı olun bir hafta oldu fark edeli göbek deliğimden aşağı doğru inen açık renkte bir çizgi var ama aynadan bakınca çok daha belirgin oluyor göbeğimde tüğlenmeler başladı hamilemiyim nolur yardımcı olun çok uzun zamandır çocuğumuzun olmasını istiyoruz

Back
X