Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
18 hafta oldum hala bebeğim hareket etmiyor ve hissetmiyorum kalp atışlarını öncelerden hissederdim ama amniyon sıvısı az denildiğinden beri hissetmiyorum acaba bilgisi olan var mi?
18 hafta oldum hala bebeğim hareket etmiyor ve hissetmiyorum kalp atışlarını öncelerden hissederdim ama amniyon sıvısı az denildiğinden beri hissetmiyorum acaba bilgisi olan var mi?
Ben şuan 9. Haftanın içindeyim ama 20. Haftada hareketler hissediliyor diye okumuştum sanki öyle hatırladım . amniyon sıvısını arttırmak için de havuç yiyebilirsiniz arttırdığını okumuştum. İnşallah saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almak nasip olur
Bebeğin hareketleri 18. Hafta içimin çok az
22 de hissedilmeye başlar
26-27 de iyice belli olur
Bunun için ne yapıyorsun doktorun ne öneriyor
Benim de 24. Haftadan beri sınırda gidiyor
Ve sızıntı oluyor
Bebeğimi kaybettim zaten 2 gun once düşük yaptirdilar hastanede suyu bitmis tamamen suni sanci verdiler cinsiyetinin kız olduğunu söylediler çok üzgünüm
Bebeğimi kaybettim zaten 2 gun once düşük yaptirdilar hastanede suyu bitmis tamamen suni sanci verdiler cinsiyetinin kız olduğunu söylediler çok üzgünüm