Hamilelik

Semaylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
59
19
3
26
Geçen hafta test yaptım adet 3 gün geçmişti pozitif cıktı ve bugüne kadar bekledim hastaneye gidemedim bayram tatili olduğu için randevu aldım oda çarşamba günü ve çok tedirginim aceba varmı yokmu adetim 10 gün olmadı test yapmama rağmen kafam bulanık

Test pozitif cikmis canim neden tedirginsn hala. Bi test daha yapistersen.
Hayirli olsun. Lekelenmen olmadigi surece endise etme tabiki kan tahlili sonuclarida onemli

Test pozitif cikmis canim neden tedirginsn hala. Bi test daha yapistersen.
Hayirli olsun. Lekelenmen olmadigi surece endise etme tabiki kan tahlili sonuclarida onemli
Yaptım ya 4 tane test hepsi pozitif ama nebilim işte yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çarşambayı bekleyemicem

Yaptım ya 4 tane test hepsi pozitif ama nebilim işte yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çarşambayı bekleyemicem
E ne guzel iste. Pzrtesi git kan ver bakalm. Degerlerin durumunagore de kadindogm randevunu alirsn daaa
Nie gergin gibisin ?

Aynen öyle ya nebilim 2 bucuk sendeir evliyim yeni karar aldık çocuk için ilk ay olmdı 2. Ay oldu mutluluktan sanırım
Şoktasn bnce . bnde senin gibiydim ilk iki gun kendime gelemedm. Mutluluktan dedigim gibi . rabbim tamamina erdirsin insallah. Bnde 3 aylk hamileyim. 3 yillik evlym 1 yildirdeniyorduk yeni oldu. Hakkmzda hayirlisi

Şoktasn bnce . bnde senin gibiydim ilk iki gun kendime gelemedm. Mutluluktan dedigim gibi . rabbim tamamina erdirsin insallah. Bnde 3 aylk hamileyim. 3 yillik evlym 1 yildirdeniyorduk yeni oldu. Hakkmzda hayirlisi
ya maşallah ne güzel ben de iki buçuk yıldır evliyim ilk yıl korunduk ve artik karar verdik 1 buçuk yıldır bekliyoruz ama yok şuan 26 günde bir adet oluyordum ama 2 gün geçti heyecanlanmak istemiyorum ...

ya maşallah ne güzel ben de iki buçuk yıldır evliyim ilk yıl korunduk ve artik karar verdik 1 buçuk yıldır bekliyoruz ama yok şuan 26 günde bir adet oluyordum ama 2 gün geçti heyecanlanmak istemiyorum ...
Ay hadi insallah. Biraz daha bkle hafta ortasi test yaparsin. Allh gonlune gore versin kuzum

biseyi merak ediyorum 26 günde bir oluyorum ben 26 günü geçince mi geçmiş oluyor yoksa 1 ay i doldurmam gerekmi iştahım da arttı bir sürü yiyorum piskolojikmi aceba

biseyi merak ediyorum 26 günde bir oluyorum ben 26 günü geçince mi geçmiş oluyor yoksa 1 ay i doldurmam gerekmi iştahım da arttı bir sürü yiyorum piskolojikmi aceba
Onlar adet belirtisi de olablyr psikolojkte. Genelde istahta kapanmayla baslyr belirti tabi degisir kisiye gore.
26. Gunden snraki gunler gecikme die adlandirilr ama ciddi anlamdagecikme diyeblmek icin 5 yada 6 gun gecmeli. Kafani yorma smdiden bkle bakalm sali gunu test yapablrsin Cubuk test. Varsa gosterir bnce.

allahım çok heyecanliyim inşallah olur eşim kafasını çok takıyor söylemekte istemiyorum geçti diye iki sefer geçti ama olmadı bakalim ne olacak ama bu sefer sanki değişik hissediyorum inşallah vardır dualarınızı bekliyorum hamillerin duası kabul olurmuş

Hislerine guven heveslenmeyinede sabirla bekle . insallah hamilesindir cnm. Dhaomce kac gn geciktin en fazla

Hislerine guven heveslenmeyinede sabirla bekle . insallah hamilesindir cnm. Dhaomce kac gn geciktin en fazla
6 ay kadar önce 15 gün geçti ve sürekli test yaptigimda silik beyaz çizgi çıkıyordu doktora gittiğimde iltahap varmis onu öğrendim ilaç kullandim sonra düzene girdi

Çok sevindim Allah sağlık kucağına almayı nasip etsin hamileliğin çok güzel geçsn

ama ozmn çok agrım oluyordu kasiklarımda sancı fazla oluyordu şuan arada bazen oluyor hemen geçiyor ama ozmn uzun süren ağrılarım oluyordu
O durum baska bu durum baska ihtimal veriyorum ama. Dedigim gibi biraz daha bkle imsallh gebesndie

Arkadaşlar sizlerden bilgi alabilir miyim?
Bu ay gebelik planlıyorduk ovülasyon günlerimi değerlendirdik. Birkaç belirti oldu ama emin olamadım geçen gün adet olacakmışım gibi ağrılarım olunca ümidimi tamamen kestim. Fakat bu kez bi tuhaf olmaya başladı bi ağrım oluyor sonra geçiyor. İdrara sıkıştığım zamanlarda ağrım olduğunu fark ettim ama ağrı aynı adet ağrısı gibiydi. Sıkışmadan da oluyor ağrılarım 3 gün geciktim şu an dediğim gibi ağrılarım adet olacakmışım gibi o yüzden pek bi ümidim yok açıkçası ama kafam karışıyor. Biraz geçsin bakalım diye bekliyorduk. Bugün de olmazsam yarın test yapacam zaten ama sizin yorumlarınız neler?

e teste çıkmış adetinde gelmemiş neresini bulanı olsun kafan yani hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…