Test pozitif cikmis canim neden tedirginsn hala. Bi test daha yapistersen.Geçen hafta test yaptım adet 3 gün geçmişti pozitif cıktı ve bugüne kadar bekledim hastaneye gidemedim bayram tatili olduğu için randevu aldım oda çarşamba günü ve çok tedirginim aceba varmı yokmu adetim 10 gün olmadı test yapmama rağmen kafam bulanık
Yaptım ya 4 tane test hepsi pozitif ama nebilim işte yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çarşambayı bekleyemicemTest pozitif cikmis canim neden tedirginsn hala. Bi test daha yapistersen.
Hayirli olsun. Lekelenmen olmadigi surece endise etme tabiki kan tahlili sonuclarida onemli
E ne guzel iste. Pzrtesi git kan ver bakalm. Degerlerin durumunagore de kadindogm randevunu alirsn daaaYaptım ya 4 tane test hepsi pozitif ama nebilim işte yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çarşambayı bekleyemicem
Aynen öyleE ne guzel iste. Pzrtesi git kan ver bakalm. Degerlerin durumunagore de kadindogm randevunu alirsn daaa
Nie gergin gibisin ?
Şoktasn bnce .Aynen öyleya nebilim 2 bucuk sendeir evliyim yeni karar aldık çocuk için ilk ay olmdı 2. Ay oldu mutluluktan sanırım
ya maşallah ne güzel ben de iki buçuk yıldır evliyim ilk yıl korunduk ve artik karar verdik 1 buçuk yıldır bekliyoruz ama yok şuan 26 günde bir adet oluyordum ama 2 gün geçti heyecanlanmak istemiyorum ...Şoktasn bnce .bnde senin gibiydim ilk iki gun kendime gelemedm. Mutluluktan dedigim gibi . rabbim tamamina erdirsin insallah. Bnde 3 aylk hamileyim. 3 yillik evlym 1 yildirdeniyorduk yeni oldu. Hakkmzda hayirlisi
Ay hadi insallah. Biraz daha bkle hafta ortasi test yaparsin. Allh gonlune gore versin kuzumya maşallah ne güzel ben de iki buçuk yıldır evliyim ilk yıl korunduk ve artik karar verdik 1 buçuk yıldır bekliyoruz ama yok şuan 26 günde bir adet oluyordum ama 2 gün geçti heyecanlanmak istemiyorum ...
biseyi merak ediyorum 26 günde bir oluyorum ben 26 günü geçince mi geçmiş oluyor yoksa 1 ay i doldurmam gerekmi iştahım da arttı bir sürü yiyorum piskolojikmi acebaŞoktasn bnce .bnde senin gibiydim ilk iki gun kendime gelemedm. Mutluluktan dedigim gibi . rabbim tamamina erdirsin insallah. Bnde 3 aylk hamileyim. 3 yillik evlym 1 yildirdeniyorduk yeni oldu. Hakkmzda hayirlisi
Onlar adet belirtisi de olablyr psikolojkte. Genelde istahta kapanmayla baslyr belirti tabi degisir kisiye gore.biseyi merak ediyorum 26 günde bir oluyorum ben 26 günü geçince mi geçmiş oluyor yoksa 1 ay i doldurmam gerekmi iştahım da arttı bir sürü yiyorum piskolojikmi aceba
allahım çok heyecanliyim inşallah olur eşim kafasını çok takıyor söylemekte istemiyorum geçti diye iki sefer geçti ama olmadı bakalim ne olacak ama bu sefer sanki değişik hissediyorum inşallah vardır dualarınızı bekliyorum hamillerin duası kabul olurmuşOnlar adet belirtisi de olablyr psikolojkte. Genelde istahta kapanmayla baslyr belirti tabi degisir kisiye gore.
26. Gunden snraki gunler gecikme die adlandirilr ama ciddi anlamdagecikme diyeblmek icin 5 yada 6 gun gecmeli. Kafani yorma smdiden bkle bakalm sali gunu test yapablrsin Cubuk test. Varsa gosterir bnce.
Hislerine guven heveslenmeyinede sabirla bekle . insallah hamilesindir cnm. Dhaomce kac gn geciktin en fazlaallahım çok heyecanliyim inşallah olur eşim kafasını çok takıyor söylemekte istemiyorum geçti diye iki sefer geçti ama olmadı bakalim ne olacak ama bu sefer sanki değişik hissediyorum inşallah vardır dualarınızı bekliyorum hamillerin duası kabul olurmuş
6 ay kadar önce 15 gün geçti ve sürekli test yaptigimda silik beyaz çizgi çıkıyordu doktora gittiğimde iltahap varmis onu öğrendimHislerine guven heveslenmeyinede sabirla bekle . insallah hamilesindir cnm. Dhaomce kac gn geciktin en fazla
ama ozmn çok agrım oluyordu kasiklarımda sancı fazla oluyordu şuan arada bazen oluyor hemen geçiyor ama ozmn uzun süren ağrılarım oluyorduHislerine guven heveslenmeyinede sabirla bekle . insallah hamilesindir cnm. Dhaomce kac gn geciktin en fazla
Allah sağlıkla kavuştursun kucağına almayı masip etsinŞoktasn bnce .bnde senin gibiydim ilk iki gun kendime gelemedm. Mutluluktan dedigim gibi . rabbim tamamina erdirsin insallah. Bnde 3 aylk hamileyim. 3 yillik evlym 1 yildirdeniyorduk yeni oldu. Hakkmzda hayirlisi
Amin insallah sende kucagna alirsin saglklaaAllah sağlıkla kavuştursun kucağına almayı masip etsin
O durum baska bu durum baska ihtimal veriyorum ama. Dedigim gibi biraz daha bkle imsallh gebesndieama ozmn çok agrım oluyordu kasiklarımda sancı fazla oluyordu şuan arada bazen oluyor hemen geçiyor ama ozmn uzun süren ağrılarım oluyordu
e teste çıkmış adetinde gelmemiş neresini bulanı olsun kafan yani hamilesinGeçen hafta test yaptım adet 3 gün geçmişti pozitif cıktı ve bugüne kadar bekledim hastaneye gidemedim bayram tatili olduğu için randevu aldım oda çarşamba günü ve çok tedirginim aceba varmı yokmu adetim 10 gün olmadı test yapmama rağmen kafam bulanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?