Hamilelik

Cansusvss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
7
0
1
29
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim sürekli miğdem bulanıyo sürekli kusuyorum tüm yemeklerden herşeyden tiksindim hiç bişi yiyemiyorum herseyden miğdem bulanıyo bu normalmi ?

Allah kolaylık versin . normal canm bazısı boyle zorlu geçiriyor ilk ayları. migden icin ayva onerebilirim . koku hassasiyetn varsada maske .

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim sürekli miğdem bulanıyo sürekli kusuyorum tüm yemeklerden herşeyden tiksindim hiç bişi yiyemiyorum herseyden miğdem bulanıyo bu normalmi ?

Normal bir reaksiyon gosteriyorsunuz.
Doktorunuzdan ilaç isteyebilirsiniz.
Tuzlu krakerler tuketebilirsiniz.
Neden konu açt iniz acaba?
Yığınla var maşallah.

Normal, evet, üzülmeyin geçecek.
Bulantıyı engelleyecek yiyeceği kendiniz bulurmuşsunuz, çevremde duyduğum bu. Çoğunlukla tuzlu kraker tercih edilirmiş. Size belki başka bir şey yarayabilir. Krakeri deneyin bakalım.
Bu dönemde eşinden tiksinenler bile oluyormuş nadir de olsa.

Kızlar konuyla alakası yok ama bilen varsa bı yardımcı olsun . Doktorum tam günümde adet görmem için progesteron 100ml kullandırıyor bana . Benim bat günüm bugün . İlaca on sekizi başladım 20 misinde almayı unuttum ve hasta oldum ama iki gün sürdü sonra kahverengi geldi . Şimdi mide bulantisiyla uyandım kustum esimde aklıma girdi acaba mi diye bende ovulasyon testi yaptım böyle oldu sizce varmı.10 dk sonucu bu

Eklentiler

• IMG_20191004_233629.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 37
Var gorunuyo burda insallah hamilesindir

Oda bu canım sonraki yaptığım test

Eklentiler

• IMG_20191005_001545.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 26
Kurallara uydukları sürece üyelerin konu açma sınırlaması yoktur, hamilelikle ilgili konular açmaları için oluşturulmuş bu bölümde gebelikleriyle ilgili akıllarına takılanları sorabilirler, bu sebeple lütfen üyelerin açtıkları konuları tiye almayınız.

Böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20191004_124524_951.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…