Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim sürekli miğdem bulanıyo sürekli kusuyorum tüm yemeklerden herşeyden tiksindim hiç bişi yiyemiyorum herseyden miğdem bulanıyo bu normalmi ?
Insanlik hali.Guloos insanlık hali deyip geçmek gerek canım.
Bosver canim insanlik halidir oNormal bir reaksiyon gosteriyorsunuz.
Doktorunuzdan ilaç isteyebilirsiniz.
Tuzlu krakerler tuketebilirsiniz.
Neden konu açt iniz acaba?
Yığınla var maşallah.
Normal, evet, üzülmeyin geçecek.Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim sürekli miğdem bulanıyo sürekli kusuyorum tüm yemeklerden herşeyden tiksindim hiç bişi yiyemiyorum herseyden miğdem bulanıyo bu normalmi ?
Var gorunuyo burda insallah hamilesindirKızlar konuyla alakası yok ama bilen varsa bı yardımcı olsun . Doktorum tam günümde adet görmem için progesteron 100ml kullandırıyor bana . Benim bat günüm bugün . İlaca on sekizi başladım 20 misinde almayı unuttum ve hasta oldum ama iki gün sürdü sonra kahverengi geldi . Şimdi mide bulantisiyla uyandım kustum esimde aklıma girdi acabami diye bende ovulasyon testi yaptım böyle oldu sizce varmı.10 dk sonucu bu
İnşallah canım bı daha yaptım daha koyu çıktı . Gebelik testi değil o kafamı çok karıştırıyor işteVar gorunuyo burda insallah hamilesindir
Yarın gebelik testi alıp yapıcaksın heralde ama sabretmesi kolay deil sanırımİnşallah canım bı daha yaptım daha koyu çıktı . Gebelik testi değil o kafamı çok karıştırıyor işte
Evet heyecandan ölüyorum şuan . Eşimi uyandırıp test almaya bile yollamayı düşünüyorum :)))Yarın gebelik testi alıp yapıcaksın heralde ama sabretmesi kolay deil sanırım
Insallah vardır bebis. Ne kadar zamandır istiyosunuzEvet heyecandan ölüyorum şuan . Eşimi uyandırıp test almaya bile yollamayı düşünüyorum :)))
Ah ne güzel heyecandır o .Bende test yaptım birisi çok silik çıktı o yüzden pek şey yapamadimEvet heyecandan ölüyorum şuan . Eşimi uyandırıp test almaya bile yollamayı düşünüyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?