Hamilelik

Dun butun ictenligimle kucuk oldugunu ve bilgisiz oldugunu varsayarak anlattim ogretmenmissiniz bilgilerinizde yaziyomus suan da sizin bilgisiz oldugunuzu dusunmuyorum siz insanlarla kafa buluyosunuz 28 yasindaki bir ogretmen hic mi biyoloji gormedi hic mi spremle yumurtalik birlesince cocuk olucagini anlamadi? Sahii madem ogretmensiniz nasil oldunuz anlatir misiniz biraz? Kaydirma falan yapip yanlislikla mi oldunuz? 28 yasinda iseniz gercekten yasiniz gibi davranin hareketleriniz normal degil ayrica idrak probleminiz oldugunu dusunmeye basladim durup durup basa sariyosunuz bu kadar korkuyosaniz kadin doguma gidin insanlari daha fazla germeye gerek yok yardimci olmaya calisan insanlara anladim diyip 3 cumle sonra hamile miyim yaziyosunuz? Sahi siz kadin oldugunuza emin misiniz? Yeni kayit olmussunuz ve trollicek baska bisey bulamamis ergenler gibi yazmissiniz gibi duruyo sayin ogretmen

Haklısınız biraz anlamada sorunum var bir hayli hem de..kaydırma falan olmadı..okudum fakat onda da zorlandım inanın ben de bilmiyorum..gerçekten işim zor..

Haklısınız biraz anlamada sorunum var bir hayli hem de..kaydırma falan olmadı..okudum fakat onda da zorlandım inanın ben de bilmiyorum..gerçekten işim zor..
Yani son kez söylüyorum değilim dimi

Ko

Kıyafetin inceliğine ve kalınlığına bağlı olarak kalınır ?

Artık samimiyetinden şüphe duyuyorum sayın mekek ...!
Eğer geceden beri bu kadar insanla kafa buluyorsanız vaktimizi aldınız hakkımızı yediniz...haram olsun...
Çok mu komik geliyor bu saçmalıkları uydurup insanları meşgul etmek...ne ettiyseniz onu bulun...kimsede artık size cevap yazmayacaktır

Peki teşekkür ederim..emin olamıyorum kusura bakmayın lütfen..affınıza sığınıyorum

Gercekten ogretmensen acilen meslegini birak lutfen gelecek nesil senin elinden gecicekse eger vay halimize

İlişki yaşayacak yaşa geldiğini varsayarak giyinmiş bir halde olduğunda hamile kalamayacağını da bilmen gerekir diye düşünüyorum sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur millet ayağını havaya dikiyo yine kalamıyo sen nasıl kalacaksın

Gerçekten böyle di mi

Bence biri dalga geçiyor ve sizler hala iyi niyetli olarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tatlım o dediğin öyle ceketimi attım hoop hamilesin olmuyor ben 2 sene uğraştım amuda kalkmadığım kaldı yıllarca da yeni hamile kalabildim yapmayın Allah aşkına dalga geçmeyin insanlarla

Gercekten ogretmensen acilen meslegini birak lutfen gelecek nesil senin elinden gecicekse eger vay halimize
Evet ama çok korkuyorum

Giysi üzerinden boşalma olsa da hamile kalınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…