- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Siz deRica ederim...dediklerimi unutma...Allah'a emanet ol..
Haklısınız biraz anlamada sorunum var bir hayli hem de..kaydırma falan olmadı..okudum fakat onda da zorlandım inanın ben de bilmiyorum..gerçekten işim zor..Dun butun ictenligimle kucuk oldugunu ve bilgisiz oldugunu varsayarak anlattim ogretmenmissiniz bilgilerinizde yaziyomus suan da sizin bilgisiz oldugunuzu dusunmuyorum siz insanlarla kafa buluyosunuz 28 yasindaki bir ogretmen hic mi biyoloji gormedi hic mi spremle yumurtalik birlesince cocuk olucagini anlamadi? Sahii madem ogretmensiniz nasil oldunuz anlatir misiniz biraz? Kaydirma falan yapip yanlislikla mi oldunuz? 28 yasinda iseniz gercekten yasiniz gibi davranin hareketleriniz normal degil ayrica idrak probleminiz oldugunu dusunmeye basladim durup durup basa sariyosunuz bu kadar korkuyosaniz kadin doguma gidin insanlari daha fazla germeye gerek yok yardimci olmaya calisan insanlara anladim diyip 3 cumle sonra hamile miyim yaziyosunuz? Sahi siz kadin oldugunuza emin misiniz? Yeni kayit olmussunuz ve trollicek baska bisey bulamamis ergenler gibi yazmissiniz gibi duruyo sayin ogretmen
Yani son kez söylüyorum değilim dimiHaklısınız biraz anlamada sorunum var bir hayli hem de..kaydırma falan olmadı..okudum fakat onda da zorlandım inanın ben de bilmiyorum..gerçekten işim zor..
KoDun butun ictenligimle kucuk oldugunu ve bilgisiz oldugunu varsayarak anlattim ogretmenmissiniz bilgilerinizde yaziyomus suan da sizin bilgisiz oldugunuzu dusunmuyorum siz insanlarla kafa buluyosunuz 28 yasindaki bir ogretmen hic mi biyoloji gormedi hic mi spremle yumurtalik birlesince cocuk olucagini anlamadi? Sahii madem ogretmensiniz nasil oldunuz anlatir misiniz biraz? Kaydirma falan yapip yanlislikla mi oldunuz? 28 yasinda iseniz gercekten yasiniz gibi davranin hareketleriniz normal degil ayrica idrak probleminiz oldugunu dusunmeye basladim durup durup basa sariyosunuz bu kadar korkuyosaniz kadin doguma gidin insanlari daha fazla germeye gerek yok yardimci olmaya calisan insanlara anladim diyip 3 cumle sonra hamile miyim yaziyosunuz? Sahi siz kadin oldugunuza emin misiniz? Yeni kayit olmussunuz ve trollicek baska bisey bulamamis ergenler gibi yazmissiniz gibi duruyo sayin ogretmen
Bir de kıyafetin geçirme olasılığı ne kadarYani son kez söylüyorum değilim dimi
o kadar safsın ki kandırmışlardır seni, kaç yaşındasın soruların çok çocukçaHerkes çok farklı söylüyor.,arkadaşlarım dahil o yüzden
Yani ne demek istiyorsun..korkuyorumo kadar safsın ki kandırmışlardır seni, kaç yaşındasın soruların çok çocukça
Gerçekten böyle di miİlişki yaşayacak yaşa geldiğini varsayarak giyinmiş bir halde olduğunda hamile kalamayacağını da bilmen gerekir diye düşünüyorum sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur millet ayağını havaya dikiyo yine kalamıyo sen nasıl kalacaksın
Evet ama çok korkuyorumGercekten ogretmensen acilen meslegini birak lutfen gelecek nesil senin elinden gecicekse eger vay halimize
Bence biri dalga geçiyor ve sizler hala iyi niyetli olarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tatlım o dediğin öyle ceketimi attım hoop hamilesin olmuyor ben 2 sene uğraştım amuda kalkmadığım kaldı yıllarca da yeni hamile kalabildim yapmayın Allah aşkına dalga geçmeyin insanlarla
Evet ama çok korkuyorum
Evet ama korkuyorum çok.. yine deEvet ama çok korkuyorum
Giysi üzerinden boşalma olsa da hamile kalınır mıBence biri dalga geçiyor ve sizler hala iyi niyetli olarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tatlım o dediğin öyle ceketimi attım hoop hamilesin olmuyor ben 2 sene uğraştım amuda kalkmadığım kaldı yıllarca da yeni hamile kalabildim yapmayın Allah aşkına dalga geçmeyin insanlarla
Kızlar ben çok korkuyorum..ne yapmalıyım ...boşalma olsa da hamile kalınır mı?belim ağrıyorGiysi üzerinden boşalma olsa da hamile kalınır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?