- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Haklısınız çok gerçekten cahilim bunu biliyorum..çevremdeki insanlar benimle dalga geçmiş..bir şey söylerkenYaşın 28 diyorsun ama 15 yaşındaki çocuk gibi konuşuyorsun.Madem bilgisizsin bu konularda bunca insanın dediklerine inan artık. Yok hala şüpheliyim hamile miyim diyeceksen, bekle ve gör artık daha ne diyelim...
Ailemin benimle konuşmadığı konular..ben bilgilendirilmedim..hayatım boyuncaHaklısınız çok gerçekten cahilim bunu biliyorum..çevremdeki insanlar benimle dalga geçmiş..bir şey söylerken
Peki teşekkür ederim..benim adetim haftaya şu anda ishalim karnım gurulduyor..yok di mi bir şey teşekkür ederim olurCanım anlıyorum seni ama çoğu kişinin ailesi bu konuları açık açık konuşmaz zaten. Sen kendin araştırarak öğrenebilirsin. İnternetten kitaplardan.. mesela Asım Uysal on Evlilik ve Cinsel Hayat diye bi kitabı var. Kendisi ilahiyatçı. Ben de bu konularda bi çok şeyi ordan öğrendim. Her bayanın evli olsun olmasın mutlaka okuması gereken bi kitap bence. Evlenmeden önce okunması birçok açıdan faydalı. Tavsiye ederim herkese
Değilim ki üstünde kıyafet var..sürtünmeyle Kızlık zarı patlasa hamile kalınır mıPeki teşekkür ederim..benim adetim haftaya şu anda ishalim karnım gurulduyor..yok di mi bir şey teşekkür ederim olur
Ayşegül yok bir şey di miCanım anlıyorum seni ama çoğu kişinin ailesi bu konuları açık açık konuşmaz zaten. Sen kendin araştırarak öğrenebilirsin. İnternetten kitaplardan.. mesela Asım Uysal on Evlilik ve Cinsel Hayat diye bi kitabı var. Kendisi ilahiyatçı. Ben de bu konularda bi çok şeyi ordan öğrendim. Her bayanın evli olsun olmasın mutlaka okuması gereken bi kitap bence. Evlenmeden önce okunması birçok açıdan faydalı. Tavsiye ederim herkese
Sürtünmeye patlamaz zaten. Patlasa da hamile kalman imkansız.. öyle olsaydı her insanın binlerce çocuğu olurduDeğilim ki üstünde kıyafet var..sürtünmeyle Kızlık zarı patlasa hamile kalınır mı
Sürtünmeye patlamaz zaten. Patlasa da hamile kalman imkansız.. öyle olsaydı her insanın binlerce çocuğu olurduartık kafandan çıkar bu konuyu..Bundan sonra bu tür bi yakınlaşma yaşama yoksa ilerisi gelir ve bu sefer hamile kalırsın benden söylemesi...su testisi su yolunda kırılır yani....hem o kişiyle evlenmeden dinen de uygun değil bu durum. Sen helal yoldan yürü ki Rabbim her şeyin en güzelini karşına çıkarsın..
Yani bu işi soyarak yaparsa yandın demek diyorsun bana öyle miAnlatabildim mi tatlım
Öyle demeyin insan korkuyorYa adamın biri gelmiş bizimle dalga geçtiğini aklı sıra, göbeğini kaşıya kaşıya gülüyordur allah bilir.
Aynen öyle.. sakın ha..Yani bu işi soyarak yaparsa yandın demek diyorsun bana öyle mi
Allah korusunPeki teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?