Doğuma Hazırlık Hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar 8 haftalık hamileyim karnimi şimdiden şiş hissediyorum. Peki kaçıncı haftada da büyümeye başlar 🤔
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️ Kişiden kişiye değişir canım mesela bazılarının 5. Aydan sonra şişer bazılarının 2 aydan sonra (gaz falan etkisiyle) bize de nasip olur inşallah 🤲🏻

Kizlar 8 haftalık hamileyim karnimi şimdiden şiş hissediyorum. Peki kaçıncı haftada da büyümeye başlar 🤔☺️
Şimdiki şişlik gazdır gaz 😂 karın büyümesi çok değişik bişey herkes aynı olmuyor :) her ne kadar tıbbi dayanağı olmadığı söylensede,büyüklerimiz , karnı geç çıkana iç karnı büyük derler . Genelde 4. Aydan sonra hafif hafif büyüme gösterir . Rabbim tamamına erdirsin hayır afiyetle 🤲

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️ Kişiden kişiye değişir canım mesela bazılarının 5. Aydan sonra şişer bazılarının 2 aydan sonra (gaz falan etkisiyle) bize de nasip olur inşallah 🤲🏻
Aminnn Rabbim tez vakitte göz aydınlığı olacak evlatlarla rızıklandırsın🤲

Şimdiki şişlik gazdır gaz 😂 karın büyümesi çok değişik bişey herkes aynı olmuyor :) her ne kadar tıbbi dayanağı olmadığı söylensede,büyüklerimiz , karnı geç çıkana iç karnı büyük derler . Genelde 4. Aydan sonra hafif hafif büyüme gösterir . Rabbim tamamına erdirsin hayır afiyetle 🤲
Amin Allah razı olsun cnm benim teşekkür ederim sağol😊😊

Evet şuan kendimi şiş hissediyorum 😀 amin Allah razı olsun inşallah cnm Allah'ın izniyle iştyen herkese nasip olsun😊☺️

kişiye bünyeye göre değişir, dur daha ne şişlikler hissedeceksin yolun başındasın :KK45: işyerime 20 haftalıkken söyledim söylemesem daha da anlayacakları yoktu :)

merhaba,

ben de şuan 13+4 haftalık hamileyim ve karnım hafif çıktı gibi :)

14. hafta da cinsiyet öğrenebiliyor muyuz ? bilgisi olan var mı ?

Back
X