Doğuma Hazırlık Hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar 8 haftalık hamileyim karnimi şimdiden şiş hissediyorum. Peki kaçıncı haftada da büyümeye başlar
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Kişiden kişiye değişir canım mesela bazılarının 5. Aydan sonra şişer bazılarının 2 aydan sonra (gaz falan etkisiyle) bize de nasip olur inşallah

Kizlar 8 haftalık hamileyim karnimi şimdiden şiş hissediyorum. Peki kaçıncı haftada da büyümeye başlar
Şimdiki şişlik gazdır gaz karın büyümesi çok değişik bişey herkes aynı olmuyor :) her ne kadar tıbbi dayanağı olmadığı söylensede,büyüklerimiz , karnı geç çıkana iç karnı büyük derler . Genelde 4. Aydan sonra hafif hafif büyüme gösterir . Rabbim tamamına erdirsin hayır afiyetle

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Kişiden kişiye değişir canım mesela bazılarının 5. Aydan sonra şişer bazılarının 2 aydan sonra (gaz falan etkisiyle) bize de nasip olur inşallah
Aminnn Rabbim tez vakitte göz aydınlığı olacak evlatlarla rızıklandırsın

Amin Allah razı olsun cnm benim teşekkür ederim sağol

Evet şuan kendimi şiş hissediyorum amin Allah razı olsun inşallah cnm Allah'ın izniyle iştyen herkese nasip olsun

kişiye bünyeye göre değişir, dur daha ne şişlikler hissedeceksin yolun başındasın işyerime 20 haftalıkken söyledim söylemesem daha da anlayacakları yoktu :)

merhaba,

ben de şuan 13+4 haftalık hamileyim ve karnım hafif çıktı gibi :)

14. hafta da cinsiyet öğrenebiliyor muyuz ? bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…