Hamilelik

ELMAS42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
4
0
1
25
Merhaba ablalar ben 21 yaşındayım zorla tecavüze uğradım ve 34 haftalik hamileyim vajinam hergun kaşınıyor ve koyu sarı kahverengi renginde akıntım oluyor sol ayağım çok şişiyor sizdede oluyormu

enfeksiyon olabilir. Tecavüze nasıl kim tarafından uğradınız şikayetçi olmuşsunuzdur umarım

enfeksiyon olabilir. Tecavüze nasıl kim tarafından uğradınız şikayetçi olmuşsunuzdur umarım
İş yerinde çalışırken müşteri tarafından tanımıyorum tanimak istemi her gece onun yüzden uykularım kaçıyor kabus görüyorum yok olamadım çünkü kayıplara karıştı bulunamadı bulunsa da artık ise yaramıyor çünkü aradan uzun zaman geçtiği için birşey olmuyormuş bu enfeksiyon zararlı olabilirmi

Merhaba ablalar ben 21 yaşındayım zorla tecavüze uğradım ve 34 haftalik hamileyim vajinam hergun kaşınıyor ve koyu sarı kahverengi renginde akıntım oluyor sol ayağım çok şişiyor sizdede oluyormu
Bebek tecavüzcüden mi dogumdan sonra ne yapacaksın çok zor Bi durum bu ailen arkandadır umarım yaşın da daha çok genç ne zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur

enfeksiyon tehlikeli olabilir erken doğuma sebep olabilir doktora görünmenizde yarar var. O şerefsizde cezasını bulur inşallah.

Bebek tecavüzcüden mi dogumdan sonra ne yapacaksın çok zor Bi durum bu ailen arkandadır umarım yaşın da daha çok genç ne zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur
Tecavüzde yetimhaneye gerçekler ailem vermek istemiyorlar ama baba tarafim çok sıkıntı li her şeyde kavga cikariyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…