Hamilelik?

semasen12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
9
0
1
27
00DF14C6-039C-432D-94BD-ECB3A57487FC.webp

Arkadaşlar siz ne görüyorsunuz? İkinci çizgi var mı yok mu emin olamadım

Adet gördüm ama yine de kontrol etmek istedim. En son ilişkimin üzerinden 1 buçuk ay geçti.
Bacım bir buçuk ay geçen ilişkiye göre bu erken gebelik testinin kopkoyu çıkması gerekirdi.
Adet gördüyseniz zaten hamile değilsiniz.

Adet gördüm ama yine de kontrol etmek istedim. En son ilişkimin üzerinden yaklaşık 1 buçuk ay geçti
O halde testte bir sorun var. Bu marka kuruma cizgisi cikarir mi bilemiyorum. 45 gun onceki ilişkiden hamile kalsanız kopkoyu cikardi diye düşünüyorum. Geç döllenme bile olsa.

O halde testte bir sorun var. Bu marka kuruma cizgisi cikarir mi bilemiyorum. 45 gun onceki ilişkiden hamile kalsanız kopkoyu cikardi diye düşünüyorum. Geç döllenme bile olsa.
Bu aşırı silik çizgi 4 saat sonra oluştu ilk 2 saatte böyle bi silik bi çizgi yoktu. Kuruma çizgisi olabilir.

Adet gördüm ama yine de kontrol etmek istedim. En son ilişkimin üzerinden yaklaşık 1 buçuk ay geçti
İlişki üzerinden 1.5 ay geçti, üzerine adet oldunuz, testte çizgi yok, 4 saat (🥲) sonra çizgi çıktığını iddia ediyosunuz. Dalga geçmek için koymuşsunuz belli ki. Diziye falan başlayın bence vakit öldürmek için saçma bir yol bu

İlişki üzerinden 1.5 ay geçti, üzerine adet oldunuz, testte çizgi yok, 4 saat (🥲) sonra çizgi çıktığını iddia ediyosunuz. Dalga geçmek için koymuşsunuz belli ki. Diziye falan başlayın bence vakit öldürmek için saçma bir yol bu
Gerçekten ciddi bir şekilde sormuştum ama böyle demeniz içimi rahatlattı 😂

Back
X