E esmrlda Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2022 3 0 1 25 27 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esmrlda #1 Arkadaşlar 8 gün gecikti reglim bugün İdrar testi yaptım negatif bulantım falan da yok kaç gün sonra kan testi vermeliyim
Arkadaşlar 8 gün gecikti reglim bugün İdrar testi yaptım negatif bulantım falan da yok kaç gün sonra kan testi vermeliyim
B bidda Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 211 128 33 29 27 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esmrlda #2 Sekiz gün geçtiyse varsa kanda kesin çıkar . İdrarda bile çıkması gerekiyor ama gec döllenme falansa diye kan hemen verin varsa çıkmama durumu olmaz
Sekiz gün geçtiyse varsa kanda kesin çıkar . İdrarda bile çıkması gerekiyor ama gec döllenme falansa diye kan hemen verin varsa çıkmama durumu olmaz
E esmrlda Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2022 3 0 1 25 27 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esmrlda #3 bidda .!.: Sekiz gün geçtiyse varsa kanda kesin çıkar . İdrarda bile çıkması gerekiyor ama gec döllenme falansa diye kan hemen verin varsa çıkmama Genişletmek için tıkla...
bidda .!.: Sekiz gün geçtiyse varsa kanda kesin çıkar . İdrarda bile çıkması gerekiyor ama gec döllenme falansa diye kan hemen verin varsa çıkmama Genişletmek için tıkla...
E esmrlda Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2022 3 0 1 25 27 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esmrlda #4 İdrarda kaset test yaptım tek çizgiydi hemşire bir arkadaşım da bazen testler yanıltıyor dedi ve Cuma gününe kadar bekle dedi olmazsa kan ver dedi umarım hamileyimdir normalde istemiyordum ama bu gecikme beni heyecanlandırdı
İdrarda kaset test yaptım tek çizgiydi hemşire bir arkadaşım da bazen testler yanıltıyor dedi ve Cuma gününe kadar bekle dedi olmazsa kan ver dedi umarım hamileyimdir normalde istemiyordum ama bu gecikme beni heyecanlandırdı