Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama akıntısıdır bugünü mutlaka değerlendirinMerhabalar 26 Ağustos da adetim bitti beri beyaz sümüksü akıntım var hamilelik belirtisi olabilir mi
Evet35 gündr bir mi regl oluyorsunuz?
o zaman kesin yumurtlama gnün bugün imkanınız varsa ilişki olsun mutlaka
Hastanede kan testi versem belli olmaz mıo zaman kesin yumurtlama gnün bugün imkanınız varsa ilişki olsun mutlaka
kız daha yumurtlams günlerin bu günlerde ilişki olsun önümüzdeki 4-5 günü değerlendirin ilişkiden 12-14 gün sonra test yap. Yumurtlama günlerinde ilişkiye girmezseniz zaten hamilelik oluşmazHastanede kan testi versem belli olmaz mı
Canım gebelik varBişi sorucam geçen ay adet olmadım ve bir haftadır göğüslerimde aşırı kasıntı ve süt geliyo ? Hamilemiyim acaba test yaptım böle çıktı
Canım adet öncei benim de öyle oluyor. Adetine bir kaç gün kaldı sanırım lütfen biraz daha bekle. Olmazsan test yap hemenGünaydın arkadaşlar bu sabah şiddetli göğüs ağrısıyla uyandım hamilelik belirtisi olabilir mi
İlk defa böyle bir ağrım oluyo adet öncesi hiç böyle bir ağrım olmadıCanım adet öncei benim de öyle oluyor. Adetine bir kaç gün kaldı sanırım lütfen biraz daha bekle. Olmazsan test yap hemen![]()
Erken gebelik testi al istersen , ya da kan ver. Şüphe kalmasın içindeİlk defa böyle bir ağrım oluyo adet öncesi hiç böyle bir ağrım olmadı
Adetimin 2. Günü normalde hasta olmadım bu gün doktor randevum var bakalım gidicem öğlen dua edinCanım gebelik var![]()