Hamilelik

hcnhstd

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
28
9
6
23
Mahaba hanımlar adetime 7 gün varken korunmasız oldu ve günümü bekledim Burdada yazmıştım kalma ihtimalim var mı diye herkez olmaz kalamassin demişti adetim 7 gün geçti kasıklarımda belimde ve bacaklarımda hafif ağrılarım oluyor ara ara bugünde test yaptım ve pozitif çıktı yarın kan vereceğim sizde yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20230912-WA0008.webp
    IMG-20230912-WA0008.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230912_151647.webp
    IMG_20230912_151647.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 59
Mahaba hanımlar adetime 7 gün varken korunmasız oldu ve günümü bekledim Burdada yazmıştım kalma ihtimalim var mı diye herkez olmaz kalamassin demişti adetim 7 gün geçti kasıklarımda belimde ve bacaklarımda hafif ağrılarım oluyor ara ara bugünde test yaptım ve pozitif çıktı yarın kan vereceğim sizde yorumlarsanız sevinirim
Evet var gibi duruyor kan verin netleştirin

Neden olamazmiş bendede aynen 10gun kala hamilelik oluşmuştu gec dollenme testinde benim ki gibi bence hamilesin gozun aydin🫶

Back
X