Tabikide cok normal :)Kızlar merhaba 5 haftalık gebelikte ultrosunda gorulmemesi normalmi vajina ultrosunda görüldü
Normal canım biz 6 hafta 4 günlük falandı gördük 5 haftalıkken vajinal keseyi gördük sadeceKızlar merhaba 5 haftalık gebelikte ultrosunda gorulmemesi normalmi vajina ultrosunda görüldü
Çok teşekkürlerTabikide cok normal :)
Ilerleyen haftalarda karnindan belli olur
Çok teşekkür ederimNormal canım biz 6 hafta 4 günlük falandı gördük 5 haftalıkken vajinal keseyi gördük sadece
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu ondan çok korkuyorum birdaha olurum diyeNormal canım biz 6 hafta 4 günlük falandı gördük 5 haftalıkken vajinal keseyi gördük sadece
Evet normal 7 8 haftada artik karindan gorunecekKızlar merhaba 5 haftalık gebelikte ultrosunda gorulmemesi normalmi vajina ultrosunda görüldü
Böyle evham yapma Allah bilir kuzum dua et ben de kimyasal geçirdim keseyi göremedik doktor beni kandırdı özel hastaneydi inan çok zordu ama ikincim çok şükür sağlıklı 19 haftalığızÇok teşekkür ederim
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu ondan çok korkuyorum birdaha olurum diye
Birsürü test yaptırdı biz de ilk telaş bilmiyorduk. İkinci hamileliğimde kslp atışından falan sonra yapılan testleri düşüğümde betam 80 lerdeyken istedi hem de devlette yapma işte cihazlar laboratuvar farklı bakamam dedi. Betayı acilde veriyim diyordum yok illa burdan vericenBöyle evham yapma Allah bilir kuzum dua et ben de kimyasal geçirdim keseyi göremedik doktor beni kandırdı özel hastaneydi inan çok zordu ama ikincim çok şükür sağlıklı 19 haftalığız
Böyle evham yapma Allah bilir kuzum dua et ben de kimyasal geçirdim keseyi göremedik doktor beni kandırdı özel hastaneydi inan çok zordu ama ikincim çok şükür sağlıklı 19
Aynı şeyleri düşündüm yaşadım bu süreç böyle uzar içini ferah tut dua etÖncelikle çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin inşallah
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durunca şuan ki gebeliğimde endişelerim oluyor ister istemez boş gebelik olurmu diş gebelik olurmu kimyasal gebelik olurmu diye kafamda kurup duruyom
Bizde ilk gebelikte neyin nasıl olacağını bilmiyorduk ilk olduğundan ne yapmam gerektiğini falan bilmiyordum ilk gebelikte özele gitmiştim bebeğin çok sağlıklı çok iyi dedi ama malesef kaybettikBirsürü test yaptırdı biz de ilk telaş bilmiyorduk. İkinci hamileliğimde kslp atışından falan sonra yapılan testleri düşüğümde betam 80 lerdeyken istedi hem de devlette yapma işte cihazlar laboratuvar farklı bakamam dedi. Betayı acilde veriyim diyordum yok illa burdan vericen
İçimde kuruntu yaptıkça gün geçmez oluyor hemen doktor günüm gelsin de gideyim diyorumAynı şeyleri düşündüm yaşadım bu süreç böyle uzar içini ferah tut dua etmide bulantıları aman ağrılar aman ne zaman hareket edecek... Hiç bitmez telaşımız
İnşallah zaman su gibi akıp geçiyor tadını çıkar stres yapıp bebişe zarar vermeİçimde kuruntu yaptıkça gün geçmez oluyor hemen doktor günüm gelsin de gideyim diyorum
Bana da 3 haftalıksın 4 mm kese var dedi doktor bu normal miTabikide cok normal :)
Ilerleyen haftalarda karnindan belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?