Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak bel ağrısı regl gecikmesi regle varken yerleşme kanaması olması göğüs hassasiyetiBelirtilerin neler di
Maşallah darısı başımızaBacak bel ağrısı regl gecikmesi regle varken yerleşme kanaması olması göğüs hassasiyeti
Aminn rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallah rabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın aratmasınMaşallah darısı başımıza![]()
yerleşme kanaması ne zaman olduBacak bel ağrısı regl gecikmesi regle varken yerleşme kanaması olması göğüs hassasiyet
Regle 4 gün kalayerleşme kanaması ne zaman oldu
Kaç gün kala yaşadınız yerleşme adete 1 hafta kala açık kahverengi lekelenme yaşadım 2 gün sürdü bitti. Kaç gün kala çıktı testteBacak bel ağrısı regl gecikmesi regle varken yerleşme kanaması olması göğüs hassasiyeti
Testi lekeliyken yapmıyorsunuz regle 4 gün kala oldum 2 gün sürdü sonra biraz vakit geçti yaptımKaç gün kala yaşadınız yerleşme adete 1 hafta kala açık kahverengi lekelenme yaşadım 2 gün sürdü bitti. Kaç gün kala çıktı testte
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsin yerleşme kanaması yoğun muydu şuan bende gebelik düşünüyorum ve lekelenme var test de yapamıyorumMerhaba sizce hamile miyim emin olamadım
Yoğun değildi ara ara oldu siz ne yaptınız test yaptımız mıHayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsin yerleşme kanaması yoğun muydu şuan bende gebelik düşünüyorum ve lekelenme var test de yapamıyorum