İkincisi hemen çıktıPozitif gözüküyor canım hemen çıktıysa ikinci çizgiler
İnşallahPozitif hayırlı olsunsağlıkla kucağına al inşallah
Kan testin de olumsuzluk olur diye korkuyorum yarın inşallah netleşirİnşallah
Hiç yanlışlık olacak gibi durmuyor basbaya gebesinAdetime 2 gün var erken test yaptım ve ikiside Silik çıktı hamilemiyim
İnşallahHiç yanlışlık olacak gibi durmuyor basbaya gebesinhayırlı olsun
Testin markası nedir acabaAdetime 2 gün var erken test yaptım ve ikiside Silik çıktı hamilemiyim
Predictor EarlyTestin markası nedir acaba
gebelik var gibi gözüküyor canım hayırlı olsun. gün aşırı kan verip yükselme var mı yok mu ona bakmak lazımBeta hcg 41.94 çıktı normal mi
Çok yeni öğrenmişsin döllenir döllenmezBeta hcg 41.94 çıktı normal mi
Pazartesiyi bekliyorum inşallah artış olmuşturÇok yeni öğrenmişsin döllenir döllenmez2 günde 1 kan vermen gerekiyor 2 kat artış olması gerekiyor
Bugün tahlil verip eve geldim sonuçlar daha çıkmadı ama tuvaletten sonra peçeteye kan geldi napıcam bilmiyorumİnşallah
Ay çok üzgünüm… hep böyle olur zaten beklersin beklersin kan verdiğinde başlar.Bugün tahlil verip eve geldim sonuçlar daha çıkmadı ama tuvaletten sonra peçeteye kan geldi napıcam bilmiyorum
Canım bi sonuç çıksın öyle anlaşılır bazen gebelikte de olabiliyor belki de kimyasal değildirBugün tahlil verip eve geldim sonuçlar daha çıkmadı ama tuvaletten sonra peçeteye kan geldi napıcam bilmiyorum
En son regl 29 Nisan da olmuştum 29 Mayıs ta da beta baktırdım 41 di bugün yine gittim ordan geldikten sonra tuvalete gittikçe gelen bir kanama ped taktım onda bişey yok rengi soluk kan geliyorCanım bi sonuç çıksın öyle anlaşılır bazen gebelikte de olabiliyor belki de kimyasal değildirkaç gün gecikmişti reglin
Kan sonucun bi çıksın bakalım canım anlaşılırEn son regl 29 Nisan da olmuştum 29 Mayıs ta da beta baktırdım 41 di bugün yine gittim ordan geldikten sonra tuvalete gittikçe gelen bir kanama ped taktım onda bişey yok rengi soluk kan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?