Hamilelik

Glsm7272

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
69
4
16
30
Arkadaşlar bn 23 Haziran'da beta verdim 55.8 çıktı 27 Haziran'da tekrar verdim 150 çıktı 30 Haziran da 377.08 çıktı ve adetim 9 gün geçti niye böyle adetten sonra düşük çıkıyor.

Arkadaşlar bn 23 Haziran'da beta verdim 55.8 çıktı 27 Haziran'da tekrar verdim 150 çıktı 30 Haziran da 377.08 çıktı ve adetim 9 gün geçti niye böyle adetten sonra düşük çıkıyor.
Sanki az yükselmiş gibi canım ama bence 2 gün arayla vermeye aynı saatte ve aynı yerde vermeye dikkat et derim en son 30 haziranda verdiysen yarın tekrar ver ve 2 kata yakın artması gerekir

Sanki az yükselmiş gibi canım ama bence 2 gün arayla vermeye aynı saatte ve aynı yerde vermeye dikkat et derim en son 30 haziranda verdiysen yarın tekrar ver ve 2 kata yakın artması gerekir
Canım senin gebelik nasıl gidiyor ben daha birşey anlamadım

Adet gunu geçince hiz yavasliyor ama siz arkadasin dedigi givi takip edin insallah saglikla ilerler

Doktor dedi iyi bidaha ki kontrol kese görme bnde anlamadım bnim her halde geç döllenme daha yeni hormon artıyor
Merak etme benimde ilk 115 di sonra 500 oldu sonra 1300 lerdeydi doktor bana az artmış dedi ama kızım 4 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…