Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki az yükselmiş gibi canım ama bence 2 gün arayla vermeye aynı saatte ve aynı yerde vermeye dikkat et derim en son 30 haziranda verdiysen yarın tekrar ver ve 2 kata yakın artması gerekirArkadaşlar bn 23 Haziran'da beta verdim 55.8 çıktı 27 Haziran'da tekrar verdim 150 çıktı 30 Haziran da 377.08 çıktı ve adetim 9 gün geçti niye böyle adetten sonra düşük çıkıyor.
Canım senin gebelik nasıl gidiyor ben daha birşey anlamadımSanki az yükselmiş gibi canım ama bence 2 gün arayla vermeye aynı saatte ve aynı yerde vermeye dikkat et derim en son 30 haziranda verdiysen yarın tekrar ver ve 2 kata yakın artması gerekir
Adet gunu geçince hiz yavasliyor ama siz arkadasin dedigi givi takip edin insallah saglikla ilerlerArkadaşlar bn 23 Haziran'da beta verdim 55.8 çıktı 27 Haziran'da tekrar verdim 150 çıktı 30 Haziran da 377.08 çıktı ve adetim 9 gün geçti niye böyle adetten sonra düşük çıkıyor.
Canım senin gebeli
Doktor dedi iyi bidaha ki kontrol kese görme bnde anlamadım bnim her halde geç döllenme daha yeni hormon artıyorCanım senin gebelik nasıl gidiyor ben daha birşey anlamadım![]()
Merak etme benimde ilk 115 di sonra 500 oldu sonra 1300 lerdeydi doktor bana az artmış dedi ama kızım 4 yaşındaDoktor dedi iyi bidaha ki kontrol kese görme bnde anlamadım bnim her halde geç döllenme daha yeni hormon artıyor
Allah analı babalı büyütsünMerak etme benimde ilk 115 di sonra 500 oldu sonra 1300 lerdeydi doktor bana az artmış dedi ama kızım 4 yaşında![]()
Meryem süresi aç sesli dinle birde ayetel kürsiAllah analı babalı büyütsünins bir sıkıntı olmaz ya korkuyorum adetim 11 gün geçikti ve hala 377 lerde
Adet gecikince beta az artar iki gün sonra kan ver bakalımAllah analı babalı büyütsünins bir sıkıntı olmaz ya korkuyorum adetim 11 gün geçikti ve hala 377 lerde
Ne işe yaricak ben hep Ayetel Kürsi okuyorumMeryem süresi aç sesli dinle birde ayetel kürsi
Ruhsal huzur sağlar bereket sağlar say say bitmez faydaları Meryem suresini okuyun ayrıca bebek için iyi olur nazara karşıda ayetel kürsi birebirNe işe y
Ne işe yaricak ben hep Ayetel Kürsi okuyorum
Bende bu cuma gidicektim erken olur diye pazartesi gidicem haftaya değiştirdim randevu tarihiniDoktor dedi iyi bidaha ki kontrol kese görme bnde anlamadım bnim her halde geç döllenme daha yeni hormon artıyor
Anladım tşk ederimRuhsal huzur sağlar bereket sağlar say say bitmez faydaları Meryem suresini okuyun ayrıca bebek için iyi olur nazara karşıda ayetel kürsi birebianl
Hadi hyrlisi kazasız belasızBende bu cuma gidicektim erken olur diye pazartesi gidicem haftaya değiştirdim randevu tarihini
İnşallah canım teşekkür ederimHadi hyrlisi kazasız belasız