Hamilesin canım tebrikler1 hafta önce erken hamilelik testi yaptım iki çizgi biri silikti 3 gün önce tekrardan yaptım yine çift çizgi dün gidip kan verdim ve beta HCG sonuçları 25.2 çıkmış kesin hamile miyim sağlık ocağı doktoru bugün izinli olduğu için görüşemedim fakat ebe hamilesiniz büyük ihtimalle yeni olduğu için sınırda 3 haftalık olabilir deyip kadın doğuma yonlendirdi, sizce hamile miyim????
Evet hamilesiniz benimde 25,4 tü1 hafta önce erken hamilelik testi yaptım iki çizgi biri silikti 3 gün önce tekrardan yaptım yine çift çizgi dün gidip kan verdim ve beta HCG sonuçları 25.2 çıkmış kesin hamile miyim sağlık ocağı doktoru bugün izinli olduğu için görüşemedim fakat ebe hamilesiniz büyük ihtimalle yeni olduğu için sınırda 3 haftalık olabilir deyip kadın doğuma yonlendirdi, sizce hamile miyim????
Cinsiyetiniz belli oldu muEvet hamilesiniz benimde 25,4 tü
3 haftalıkmis daha belli olur mu kiCinsiyetiniz belli oldu mu
Evet erkek sizinCinsiyetiniz belli oldu mu
Kızz benimEvet erkek sizin
Nekadar zamanda öğrendiniz gebeliği ben ilk beta mi verdim 252 ile öğrendim yarın doktora gideceğim aradan 5 gün geçmiş olacak öğrenebilir miyim sizce kese olup olmadığını ultrasonla görünür mü kese erken mi yoksa ?Kızz benim
Vajinal ultrason ile görebilirsiniz benceNekadar zamanda öğrendiniz gebeliği ben ilk beta mi verdim 252 ile öğrendim yarın doktora gideceğim aradan 5 gün geçmiş olacak öğrenebilir miyim sizce kese olup olmadığını ultrasonla görünür mü kese erken mi yoksa ?
Onu da genelde pek gebelikte risk vs yoksa onermiyolar ama bilmiyorumVajinal ultrason ile görebilirsiniz bence
Hep vajinal bakıldım ben 10. Haftaya kadar lekelenmem vardı o yüzdenOnu da genelde pek gebelikte risk vs yoksa onermiyolar ama bilmiyorum
5gün içerisinde karından göremeyebilirsinizOnu da genelde pek gebelikte risk vs yoksa onermiyolar ama bilmiyorum
Sende mi onun magdurusun bende vajinadan bakildiktan sonra kanamam oldu ve sonra düşük yapmıştım o yüzden istemiyorumHep vajinal bakıldım ben 10. Haftaya kadar lekelenmem vardı o yüzden
Benim lekelenmem vardı vajinal ultrason ile alakalı değil, bence sizin de alakalı değildirSende mi onun magdurusun bende vajinadan bakildiktan sonra kanamam oldu ve sonra düşük yapmıştım o yüzden istemiyorum
Ben doktora gittim şuan 4+1, beta 413 çıktı gayet güzel dedi alttan muayene oldum kese güzel gelişiyor dedi ama ultrason için 6 haftalık olması gerekiyormuşNekadar zamanda öğrendiniz gebeliği ben ilk beta mi verdim 252 ile öğrendim yarın doktora gideceğim aradan 5 gün geçmiş olacak öğrenebilir miyim sizce kese olup olmadığını ultrasonla görünür mü kese erken mi yoksa ?
Hayırlı olsun canım ben salı gittim doktora benimde kesen göründü 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah şuan 5+6 yiz bizdeBen doktora gittim şuan 4+1, beta 413 çıktı gayet güzel dedi alttan muayene oldum kese güzel gelişiyor dedi ama ultrason için 6 haftalık olması gerekiyormuş
Hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı olsun canım ben salı gittim doktora benimde kesen göründü 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah şuan 5+6 yiz bizde
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıkla isteyen herkes alsın kucağınaHayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?