D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 17:52 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #1 Kızlar 23 Temmuz 8 agustos 11 Ağustos birlikteliğim oldu kan tahlili verdim bugün 0.01 çıktı olsaydı çıkardı dimi
Kızlar 23 Temmuz 8 agustos 11 Ağustos birlikteliğim oldu kan tahlili verdim bugün 0.01 çıktı olsaydı çıkardı dimi
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 18:48 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #2 Fikri olan yok mu kızlad
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 19:09 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #3 Kızlarrrrrr
G Gizeemlii0 Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 858 295 18 25 Dün 20:13 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #4 denizsbn .!.: Kızlarrrrrr Genişletmek için tıkla... Evet çıkardı son ilişkiden 16 gün geçmiş
M Miniksercemmm Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 715 388 18 37 Dün 20:25 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #5 denizsbn .!.: Kızlar 23 Temmuz 8 agustos 11 Ağustos birlikteliğim oldu kan tahlili verdim bugün 0.01 çıktı olsaydı çıkardı dimi Genişletmek için tıkla... Az da olsa bir değer çıkardı son adet tarihini de geçmişsin çünkü
denizsbn .!.: Kızlar 23 Temmuz 8 agustos 11 Ağustos birlikteliğim oldu kan tahlili verdim bugün 0.01 çıktı olsaydı çıkardı dimi Genişletmek için tıkla... Az da olsa bir değer çıkardı son adet tarihini de geçmişsin çünkü
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 21:02 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #6 Gizeemlii0 .!.: Evet çıkardı son ilişkiden 16 gün geçmiş Genişletmek için tıkla... Çok şükür 2 gün sonra regl olucam takvime göre ama idrar yolu enfeksiyonumda var bakalım ne olacak
Gizeemlii0 .!.: Evet çıkardı son ilişkiden 16 gün geçmiş Genişletmek için tıkla... Çok şükür 2 gün sonra regl olucam takvime göre ama idrar yolu enfeksiyonumda var bakalım ne olacak
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 21:04 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #7 Miniksercemmm .!.: Az da olsa bir değer çıkardı son adet tarihini de geçmişsin çünkü Genişletmek için tıkla... Ayy çok şükür Regl dönemine 2 gün var
Miniksercemmm .!.: Az da olsa bir değer çıkardı son adet tarihini de geçmişsin çünkü Genişletmek için tıkla... Ayy çok şükür Regl dönemine 2 gün var
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 21:04 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #8 Miniksercemmm .!.: Az da olsa bir değer çıkardı son adet tarihini de geçmişsin çünkü Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim gerçekten Çok korkmuştum hamile olurum diye
Miniksercemmm .!.: Az da olsa bir değer çıkardı son adet tarihini de geçmişsin çünkü Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim gerçekten Çok korkmuştum hamile olurum diye
M Miniksercemmm Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 715 388 18 37 Dün 21:17 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #9 denizsbn .!.: Çok teşekkür ederim gerçekten Çok korkmuştum hamile olurum diye Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ben de yazarken üzülerek yazdım üzülecek şimdi diye, sevindim madem hayırlısı olsun hakkınız da
denizsbn .!.: Çok teşekkür ederim gerçekten Çok korkmuştum hamile olurum diye Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ben de yazarken üzülerek yazdım üzülecek şimdi diye, sevindim madem hayırlısı olsun hakkınız da
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 21:54 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #10 Miniksercemmm .!.: Gerçekten mi ben de yazarken üzülerek yazdım üzülecek şimdi diye, sevindim madem hayırlısı olsun hakkınız da Genişletmek için tıkla... Yeni evli olduğumuz için Kendimi anne olmaya hazır hissetmediğim için henüz Çok mutlu oldum
Miniksercemmm .!.: Gerçekten mi ben de yazarken üzülerek yazdım üzülecek şimdi diye, sevindim madem hayırlısı olsun hakkınız da Genişletmek için tıkla... Yeni evli olduğumuz için Kendimi anne olmaya hazır hissetmediğim için henüz Çok mutlu oldum
M Miniksercemmm Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 715 388 18 37 Dün 21:58 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #11 denizsbn .!.: Yeni evli olduğumuz için Kendimi anne olmaya hazır hissetmediğim için henüz Çok mutlu oldum Genişletmek için tıkla... O zaman tamam ne zaman istersen o zaman nasip etsin Rabbim
denizsbn .!.: Yeni evli olduğumuz için Kendimi anne olmaya hazır hissetmediğim için henüz Çok mutlu oldum Genişletmek için tıkla... O zaman tamam ne zaman istersen o zaman nasip etsin Rabbim
D denizsbn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2025 57 7 1 34 Dün 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi denizsbn #12 Miniksercemmm .!.: O zaman tamam ne zaman istersen o zaman nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin amin inşallah Hepimize
Miniksercemmm .!.: O zaman tamam ne zaman istersen o zaman nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin amin inşallah Hepimize