Hamilelik

Hilal Hacer Akdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
53
53
3
25
Hanımalar merhaba 3 aylık hamileyim yolculuk yapmayı düşünüyorum doktorum da yapabilirsin sıkıntı yok dedi ama 2 saatte bir mol verip 10 dk yürüyeceksin dedi. Gidiceğim yer 9 saatlik yol. Çevremdeki herkes gitmemem taraftarı ama ben gitmek istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum canım sıkılıyor

Hanımalar merhaba 3 aylık hamileyim yolculuk yapmayı düşünüyorum doktorum da yapabilirsin sıkıntı yok dedi ama 2 saatte bir mol verip 10 dk yürüyeceksin dedi. Gidiceğim yer 9 saatlik yol. Çevremdeki herkes gitmemem taraftarı ama ben gitmek istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum canım sıkılıyor
Aman ya ben 5 aylık hamileyken 7 saatlik yolu molasiz gelmiştim hurafe şeyler düşük tehliken yoksa git

Tüp bebek altına yazmışsınız. Yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum. Kanamanız, düşük riskiniz oldu mu onu da yazmamışsınız. Bunlar da cevabı etkiliyor. Tüp bebek gebeliklerinde doktorlar ekstra hassas davranıyor, zor elde edilmiş gebelik oldukları için sanırım. Benim uzun süren az az devam eden kanamam olmuştu. 3 aylıkken yola çıkacaktım. Bana da iki saatte bir mola demişti doktor. Fakat uzun yol olmasın, dağ bayır bozuk yok olmasın demişti. 9 saat çok çok uzun değil mi?

Bende tüp bebekle hamile kaldımm. Düşük riskim ve kanamam yok çok şükür. Doktoruuma sorduğumda 2 saatte bir mola verip 10 dk yürümem gerektiğini söyledi sadece. 9 saat olunca bende tedirginim oldum ama. Ama artık yapamıyorum başka evde

Back
X