• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

busekarks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
18
4
1
26
çocuğu olan hanımlar 5 gün var adetime bu testler pozitif mi sizde nasıl çıkmıştı ilk hamile olduğunuzda yeni gebelik olduğunda böyle silik mi çıkıyor kafam çok karışık 1 buçuk yıllık evliyimmmm ilk baştaki test dün yaptığım test diğerleri bugün yapıldı

Eklentiler

• IMG_6786.webp
    IMG_6786.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
5 gün varken çıkması bile mucize gibi 😂 pozitif görünüyor testler yalancı pozitif vermiyorsa tabi

Birkaç gün sonra yada adet gününüzde kan testi verin bence🥰 markaları neydi testlerinizin

awox hiç kullanmadım ama Artımed her defasında yalancı pozitif verdi bence kan verin ya da birkaç gün daha takip edin başka markayla 🌸 güzel haberler alırsınız inşallah

çocuğu olan hanımlar 5 gün var adetime bu testler pozitif mi sizde nasıl çıkmıştı ilk hamile olduğunuzda yeni gebelik olduğunda böyle silik mi çıkıyor kafam çok karışık 1 buçuk yıllık evliyimmmm ilk baştaki test dün yaptığım test diğerleri bugün yapıldı
Awox yanıltmaz diyorum ve kesin var 🥰

Artı med bende doğru çıktı hem normal hem de erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm. Kan testinde 84 beta hcg çıktı.

Artı med bende doğru çıktı hem normal hem de erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm. Kan testinde 84 beta hcg çıktı.
Ya ne güzel biraz şans işimi acaba, bendede artımed erken gebelik var yqrn sabah yapacağım, reglime 6 gün var daha, kötü yorum cok ama bende tereddüt ettim

Back
X