Hamilelik

nurvs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2025
17
1
1
22
Merhaba adetlerimde gecikme olmadı 1 gün pembe akinti,5 gündür koyu renk lekelenme var. Doktora gittim ultrason da bisey gözükmüyor, test yaptım evde pozitif, beta hcg 39,9 çıktı. Çarşamba gününe kdr bekleyip tekrar kan vereceğim. Dış gebelik oranım yüksek gibi, ama kimyasal da olabilir dedi. Zararlari var mi.Bu durumu yaşayanlar bilgi verir misiniz

Yarın tekrar kan verirseniz dış gebelik mi değil mi az çok anlarsınız. Kimyasal ise değer düşer. Dış gebelik biraz riskli takip etmenizi öneririm

Yarın tekrar kan verirseniz dış gebelik mi değil mi az çok anlarsınız. Kimyasal ise değer düşer. Dış gebelik biraz riskli takip etmenizi öneririm
Evet o yüzden tedirginim riskli diye hep yazılar okudum dış gebelikte ilgili.4 gun sonra kan vericem doktorum oyle dedi,Siz yaşadınız mi bu durumu

Dış gebelik olduğunu sanmıyorum genelde o durumda bir anda hcg çok fazla yükseliyor. Kimyasal gebelik olabilir şu aşamada. Çarşambaya kadar beklemenize gerek yok 2 gün sonra aynı yerde kan verebilirsiniz. Düzgün artış olmuşsa muhtemelen sağlıklıdır değeriniz düştüyse kimyasaldır. Herhangi bir zararı da yok kimyasal geçirdiğiniz hamile kalabildiğinizi gösterir yani aslında iyi bir şey. Dış gebelikte de düşük yapmanız gerekirdi ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum. Lekelenme için önlem amaçlı progestan kullanabilirsiniz doktorunuza söylerseniz verir. Stres yapmamaya çalışın henüz bir şey belli değil bebişi etkilemeyin

Çok teşekkür ederim bilginiz için. Doktorum çarşamba gününe kdr bekleyelim sabah kan testi verin dedi o yüzden bekliyorum.Kimyasal kendiliğinden düştüğünde nasıl anlicam peki. Dış gebelik olursa iğne ve kürtaj yaparız dediler

Eğer değer son verdiğiniz kan değerinden daha düşükse kimyasaldır ordan anlayabilirsiniz. Dış gebelik olursa evet ya düşük yaptırırlar ilaçla yada kürtaj yaparlar. Rahminiz temizlenmeli çünkü. Ama bu seçenekleri düşünmeyin sağlıklı da olabilir net bişey yok sonuçta. Rica ederim

Regline kaç gün var peki

19 Kasım oldum regl 22 kasımda bitti. Gecikme olmadi yani

Çok yoğun değildi normaldi, beklediğimden az sürdü hatta, 4 gün sürdü,normalde 6.ci güne kdr olurdum genellikle

Pıhtı yoktu, adet bitiminden sonra oldu. 5 güne kdr koyu lekelenme olunca yerleşme belirtisi diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…