S SiriusR Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2025 366 56 13 Dün 19:16 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #21 nurvs .!.: Pıhtı yoktu, adet bitiminden sonra oldu. 5 güne kdr koyu lekelenme olunca yerleşme belirtisi diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Yani kan yoksa sadece 5 gün lekelenme yaşadıysan muhtemelen yerleşmedir canım
nurvs .!.: Pıhtı yoktu, adet bitiminden sonra oldu. 5 güne kdr koyu lekelenme olunca yerleşme belirtisi diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Yani kan yoksa sadece 5 gün lekelenme yaşadıysan muhtemelen yerleşmedir canım
N nurvs Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 17 1 1 22 Dün 19:17 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #22 SiriusR .!.: Yani kan yoksa sadece 5 gün lekelenme yaşadıysan muhtemelen yerleşmedir canım Genişletmek için tıkla...
SiriusR .!.: Yani kan yoksa sadece 5 gün lekelenme yaşadıysan muhtemelen yerleşmedir canım Genişletmek için tıkla...
N nurvs Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 17 1 1 22 Dün 19:20 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #23 Adet bitimi sonrası ,pazartesi sadece pembe bi lekelenmem oldu 1 gün. Dış gebelik olursa korkuyorum tek sıkıntım o
Adet bitimi sonrası ,pazartesi sadece pembe bi lekelenmem oldu 1 gün. Dış gebelik olursa korkuyorum tek sıkıntım o
S SiriusR Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2025 366 56 13 Dün 19:20 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #24 nurvs .!.: Adet bitimi sonrası ,pazartesi sadece pembe bi lekelenmem oldu 1 gün. Dış gebelik olursa korkuyorum tek sıkıntım o Genişletmek için tıkla... Pazartesi tekrar doktora gidin bence
nurvs .!.: Adet bitimi sonrası ,pazartesi sadece pembe bi lekelenmem oldu 1 gün. Dış gebelik olursa korkuyorum tek sıkıntım o Genişletmek için tıkla... Pazartesi tekrar doktora gidin bence
N nurvs Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 17 1 1 22 Dün 19:21 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #25 SiriusR .!.: Pazartesi tekrar doktora gidin bence Genişletmek için tıkla...
N nurvs Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 17 1 1 22 Dün 19:22 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #26 SiriusR .!.: Pazartesi tekrar doktora gidin bence Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim konuşma için dusunecegim
SiriusR .!.: Pazartesi tekrar doktora gidin bence Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim konuşma için dusunecegim
N nurvs Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 17 1 1 22 Dün 19:23 Konu Sahibi Konu Sahibi nurvs #27 Teşekkür ederim yorumun için, düşüneceğim biraz