A asuw Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2011 25 0 36 Ankara 30 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asuw #1 mrb arkadaşlr yeni üye oldum bnde sizinle dertlerimi mutluluklarımı sevnçlerimi paylaşmak istyrm hamilelikle ilgili konuşmak istyrm bende 3 yıl evliym hamile kalamıyanlardanım benm durummda olan varmı acaba: hakkımızda hayırlı sı olsun inşllh amaa ümidm tükenmek üzere.
mrb arkadaşlr yeni üye oldum bnde sizinle dertlerimi mutluluklarımı sevnçlerimi paylaşmak istyrm hamilelikle ilgili konuşmak istyrm bende 3 yıl evliym hamile kalamıyanlardanım benm durummda olan varmı acaba: hakkımızda hayırlı sı olsun inşllh amaa ümidm tükenmek üzere.
Anuska Guru Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 6.212 77 358 57 31 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asuw #2 Merhaba. Konunuz, içeriğinden dolayı, "İnfertilite/Kısırlık bölümüne taşınmıştır. Lütfen bundan sonraki konularınızı ilgili bölüme ve bir adet açınız. Ana sayfadan tüm bölümleri görebilir, uygun bölümü seçebilirsiniz. Sevgiler...
Merhaba. Konunuz, içeriğinden dolayı, "İnfertilite/Kısırlık bölümüne taşınmıştır. Lütfen bundan sonraki konularınızı ilgili bölüme ve bir adet açınız. Ana sayfadan tüm bölümleri görebilir, uygun bölümü seçebilirsiniz. Sevgiler...
vizontele Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2008 623 2 96 42 Denizli 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asuw #3 ben varım. doktor ne diyor canım sebep olarak?