hamilelık

nur_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
58
1
86
33
İstanbul
merhaba ben kübra eşimle dun ılıskıye gırdık ıcıme bosalmasını soyledım bosaldı akat aradan 5 dk gectı ayaga kalktmbutun menı geri geldi haıle kalabılırmıyım yenı evlıyım 2 aylık hamıleklırmıyım:64::64::54::36:

Çok yüksek olmasa da var böyle bir ihtimal canım,ben ikinci bebekte yataktan kalktığım gibi tuvalete gitmiştim ama hamileyim:1:

smdı hamılekalırmıyım onu merk edıorm cocukta ıstıorum cok esım dıokı kalırsın gıden gtmıstr dıoo:62:

selam...öncelikle Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...evlatlarımızı salih evlat eylesin..hayırlısıyla kucağımıza almayyı nasip etsin..10 aylık evliyim..bende ilk denemede hamile kalanlardanım..üstelik hiç öyle yatmadım uzanmadım.. hemen kalktım bide güzel yıkadım....:90: ee sonuç :) şuan 7+2 hamileyim...:49:
Rabbim Ol derse Olur...Rabbim çok şükr nasip etti...Tüm isteyenlere de nasip etsin...bekleyenlere de isteyenlere de hyırlısını versin...
haberlerini bekliyoruz...:40:

ben kaçarak evlendm aılem manısada yasıyr bn ıstanbulda yanlz hssdıorm kndımı cockgm oldgunda daha ıı vkıt gecırırm ...bıde kaynnamla oturuorm :s

Back
X